Napisano 26 Grudzień 20168 l Pierwszy zaproponowany przeze mnie TSP i za razem ostatni w 2016 roku ! Tematem TSP#227 jest ogólnie pojęta biedota miejska. Najubożsi w społeczeństwie, ludzie proletariatu, którzy zostali przez okrutny los skazani na życie na ulicy. Przedstawiciele najniższej warstwy społecznej, którzy nie potrafią się wydobyć z dna. Bezdomni, żebracy, kieszonkowcy, prostytutki, bandyci itp to 'obiekty' naszego zainteresowania. Czasy, miejsca w których owe postacie żyją są całkowicie dowolne, najważniejszym jest uchwycenie charakteru. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Cała postać bądź portret - kompletna dowolność. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.01.2017 (do północy) SONDA: 06.01.2017 - 09.01.2017 (czas trwania 3 dni)
Napisano 30 Grudzień 20168 l Wybaczcie tą niską rozdzielczość, ale mam problemy natury technicznej :c
Napisano 1 Styczeń 20178 l Wiem, że nie painting ale spróbuję tak czy siak. Ostatnio pogrywam w Shadowruna, więc tak mi przyszedł do głowy jakiś członek ulicznego gangu w tych klimatach. Na tło nie starczyło czasu :(
Napisano 3 Styczeń 20178 l Autor Już myślałem, że nie zdążę nic zmalować. Prostitute w niecałe 1,5h Edytowane 3 Styczeń 20178 l przez Rain