Rain Napisano 26 Grudzień 2016 Napisano 26 Grudzień 2016 Pierwszy zaproponowany przeze mnie TSP i za razem ostatni w 2016 roku ! Tematem TSP#227 jest ogólnie pojęta biedota miejska. Najubożsi w społeczeństwie, ludzie proletariatu, którzy zostali przez okrutny los skazani na życie na ulicy. Przedstawiciele najniższej warstwy społecznej, którzy nie potrafią się wydobyć z dna. Bezdomni, żebracy, kieszonkowcy, prostytutki, bandyci itp to 'obiekty' naszego zainteresowania. Czasy, miejsca w których owe postacie żyją są całkowicie dowolne, najważniejszym jest uchwycenie charakteru. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Cała postać bądź portret - kompletna dowolność. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.01.2017 (do północy) SONDA: 06.01.2017 - 09.01.2017 (czas trwania 3 dni)
wajktor Napisano 28 Grudzień 2016 Napisano 28 Grudzień 2016 Ciekawe, ciekawe, podejmę się, bo zostało jeszcze parę dni.
Graft Napisano 30 Grudzień 2016 Napisano 30 Grudzień 2016 Wybaczcie tą niską rozdzielczość, ale mam problemy natury technicznej :c
SebastianSz Napisano 1 Styczeń 2017 Napisano 1 Styczeń 2017 Wiem, że nie painting ale spróbuję tak czy siak. Ostatnio pogrywam w Shadowruna, więc tak mi przyszedł do głowy jakiś członek ulicznego gangu w tych klimatach. Na tło nie starczyło czasu :(
Rain Napisano 3 Styczeń 2017 Autor Napisano 3 Styczeń 2017 (edytowane) Już myślałem, że nie zdążę nic zmalować. Prostitute w niecałe 1,5h Edytowane 3 Styczeń 2017 przez Rain
Rekomendowane odpowiedzi