Basia Napisano 6 Kwiecień 2017 Napisano 6 Kwiecień 2017 (edytowane) Mam przyjemność zaprezentować swoją ostatnią pracę. Zrobiłam ją z myślą o sprawdzeniu, czy uda mi się stworzyć realistyczny teren, używając głównie displacementu z mixem skanowanych map (skany śniegu, pni, drewna z textures.com). Jedynie ogólnie podrzeźbiłam powierzchnię. Jestem ciekawa Waszych opinii! Soft: 3dsMax, ZBrush, VRay, Photoshop. Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Basia
mookie Napisano 6 Kwiecień 2017 Napisano 6 Kwiecień 2017 Bardzo ładny render, szczególnie fajnie wyszła kora drzew i droga. Im głębiej w scenkę tym lepiej, mgła i słońce budują atmosferę obrazka. No i plus za nietypową grafikę samą w sobie, zimowy pejzaż to rzadkość, a ten dodatkowo kojarzy mi się z dobrze mi znanymi, urokliwymi, podlaskimi krajobrazami. Brawo!
michalo Napisano 6 Kwiecień 2017 Napisano 6 Kwiecień 2017 Bardzo fajna i nastrojowa praca. Jednye co mi się nei podoboa to śnieg na gałęziach. Jeszcze jedna uwaga - czy roślinność i drut też nie powinien być trochę pokryty śniegiem, tak jak gałęzie?
wujek_kane Napisano 13 Kwiecień 2017 Napisano 13 Kwiecień 2017 Prawdę mówiąc z powodzeniem można pomylić ze zdjęciem :)
Rekomendowane odpowiedzi