CzAk1 Napisano 10 Kwiecień 2017 Napisano 10 Kwiecień 2017 (edytowane) Gravit Designer to darmowe narzędzie do tworzeni projektów wektorowych, które docenią przede wszystkim web designerzy. Pełna treść: Gravit Designer 3.0 Edytowane 11 Kwiecień 2017 przez CzAk1
Nezumi Napisano 10 Kwiecień 2017 Napisano 10 Kwiecień 2017 Dzieki! Chetnie sie temu przyjrze - odkad olalem Illustratora na rzecz Affinity lubie czuc znowu powiew swiezosci w softach. Illustratora uwielbialem przez dlugi czas ale kolejne updaty updatujace 2 rzeczy na rok i nie zmieniajace w zasadzie nic mnie zniesmaczaly. A ten tutaj jeszcze za darmo. Niezle.
michalo Napisano 10 Kwiecień 2017 Napisano 10 Kwiecień 2017 Myślałem, że poweim "so long Inkscape!" ale chyba nie bardzo.
Nezumi Napisano 10 Kwiecień 2017 Napisano 10 Kwiecień 2017 Inkscape wymiata. Brakuje mu jakiegos fajnego UI i reklamy na poziomie tego tutaj Gravity Designera. Nowoczesna stronka, jakis fajny art. Inkscape ma funkcjonalnosc ale jak wiele softow po prostu nie umie tego sprzedac. Podpieram sie Inkscape'm jak mi czegos brakuje w Affinity Designerze.
michalo Napisano 10 Kwiecień 2017 Napisano 10 Kwiecień 2017 No właśnie UI i wydajność Inkscape jest bądź co bądź słaba jednak nadrabia to funkcjonalnością tam gdzie nie domagają AI czy CorelDraw, lub tak jak wspominasz AD.
Camel Napisano 11 Kwiecień 2017 Napisano 11 Kwiecień 2017 Przykro mi, ale to Gravit Designer a nie Gravity Designer :)
CzAk1 Napisano 11 Kwiecień 2017 Autor Napisano 11 Kwiecień 2017 (edytowane) Przykro mi, ale to Gravit Designer a nie Gravity Designer :) Hah, jakieś przejęzyczenie. Nawet zabawne :D Poprawione, dzięki. Edytowane 11 Kwiecień 2017 przez CzAk1
michalo Napisano 11 Kwiecień 2017 Napisano 11 Kwiecień 2017 Fajnie, że obsługuje strony tak jak to robi CorelDraw. Tutaj miła przewaga nad inkscape, który ma tylko podział na warstwy jeśli się nei mylę.
Rekomendowane odpowiedzi