nielot007 Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Witam!! moim i salvatora pomyslem bylo zrobienie zjazdu do wrocka ludzie ktozy mieszkaja we wrocku i w okolicy zapraszmy na zjazd zjad by sie mial odbyc w dlugi weekend(11 listopada....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Fajno... ale akurat opuszczam to piekne miasto na miesiac :( Ale dawajcie znać jesli odbędzie siew późniejszym terminie ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 jak by co w późniejszym terminie, to ja też jestem z Wrocka...także się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Hehe, Opole i okolice też zapraszamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 a czymze dany zjazd mialby sie charakteryzowac? czy mialazeby to byc impreza w wolnym tego slowa interpretowaniu integracyjno-zapoznawcza?? :P1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 chodzi tu o : rozrywkę, integrację (lol), poznanie ludzi których na codzień widuje się jedynie w kodzie ASCI :P (niekoniecznie w tej kolejności ;>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 hehe a co to wroclaw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 ja kiedys proponowalem w Sopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 no to ja mogie chociazem nowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 hehe a co to wroclaw :D obawiam sie ze za takie pytania palą na stosie :) nie no wszyscy wiedza ze WRoclaw jest najlepszy, najpiekniejszym, najfajniejszy, najładniejszy, najlepszy i wogle jest!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 lol ale OT :P Draakul, Kulki, rowr - zadeklarujcie się jesli jedziecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 co mam jechac jak ja tam codzien jestem ale w piatek na lyzwy ide wiec nie wiem czy dozyje nastepnego tygodnia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 no ja tez nie musze jechac.... :/;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 nie no wszyscy wiedza ze WRoclaw jest najlepszy, najpiekniejszym, najfajniejszy, najładniejszy, najlepszy i wogle jest!! :D buuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 lol Skilo, spamer :> dopsz, to razem may 5 osób plus bonusy (lol). Potrzebujemy więcej, więcej, przecież tyle was jest z dolnośląskiego i opolskiego, gdzie się chowacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2004 Autor Share Napisano 3 Listopad 2004 Skilo nie przeginaj ;) :D wroclaw jest najlepszytakiego runku jaki my mamy nikt nie ma:):) pozdro peace!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 A to ci heca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Skilo nie przeginaj ;) :D wroclaw jest najlepszytakiego runku jaki my mamy nikt nie ma:):) pozdro peace!!!!! lol fakt nigdzie ci nie dadza tylu kilogramow ulotek jak na rynku hehe nigdzie tyle ludzi nie bedzie probowalo wyludzic od ciebie kasy jak na rynku lol :D ale trzeba przyznac ze mimo to ma swoj urok:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Traitor, rozumiem że wpadasz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Skilo nie przeginaj ;) :D wroclaw jest najlepszytakiego runku jaki my mamy nikt nie ma:):) pozdro peace!!!!! a wiecie, ze jedna ze starych kamienic na rynku ma domalowane jedno okno? serio! zamiast 3D to 2D zrobili. wtedy tez szli na patwizne. ps ta kamienica jest naprzeciwko fontanny, okno na samej gorze po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 heh i co wrocki ? modelowac sie nie chce :P wyrenderowali bez detali ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Traitor, rozumiem że wpadasz :> Wpadac to raczej bym jeszcze nie chcial :), ale przyjsc na piwko z wami popic to calkiem niezla opcja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 hmmm, czemu nie... jakies konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 na piwko:( a moze na siwuche? pijemy szklankami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 na piwko:( a moze na siwuche? pijemy szklankami! Ja ostatnio "Wsciekle psy" pilem szklankami:D niezle dalo rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 no to ja jestem absolutnie za :) kiedy i gdzie to spotkanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 heh i co wrocki ? modelowac sie nie chce :P wyrenderowali bez detali ;) bo to low-poly :P Możecie mnie wpisać na listę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 11.11.2004 tweety :P a gdzie, to jeszcze z nielotem i rowrem wymyślimy. no, tyle osób to ja już rozumiem :D DObra, oto dotyvchczasowa lista (jak kogoś pominąłem, to wyedytuje): -Salvator(ja) -nielot007 -Traitor -Dirty -rowr -Kulki -Vorek -Draacul -tweety razem sztuk 9. Zgłaszać się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 qrcze szkoda ze nie jestem z wrocka :| tyle ciekawych osob do poznania. sry za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 sie wie, to czwartek jest. a jesli chodzi o miejsce to moze jakis przyjemny pubik -> Exodus - moja propozycja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 ajjjj - Wrocław - troche daleko od kraka - a chętnie bym Was odwiedził szkoda ........ POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 knajpa musi byc przedewszystkim taka zeby 9 a moze i wiecej chlopa siadlo za jednym stolem albo lawą jakąs dluuugą. kto ma cos do zaproponowania niech pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 ja proponuje okragly stol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 w jasiu albo malgosi (nie pamietam, ktore to bylo :P) sa takie przestronne sale z jednym stolem w podziemiu. jeden minus - nie wolno tam palić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Drakul wlasnie o tym pomyslalem... tam bylo by okej. ps zrobimy taka jazde jak Kmicic ze swoja kompania w Potopie:) strzelanie do obrazow, zucanie sie beczkamui itd itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 w jasiu albo malgosi (nie pamietam, ktore to bylo :P) sa takie przestronne sale z jednym stolem w podziemiu. jeden minus - nie wolno tam palić :/ noo... piwo bez fajki nie wchodzi w grę :) z mojej strony proponuję "altanę", dla 10-15 osób miejsce się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 Oooo ale sie osob nazbieralo:):) ja tam jestem otwarty na wsze propozycje gszie sie spotkac mi to wszystko jedno (i tak wszedzi mam blisko:P:P) wazne zeby sie spotkac:):) pogadac przy browarku itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 ja tam jestem otwarty na wsze propozycje gszie sie spotkac mi to wszystko jedno (i tak wszedzi mam blisko:P:P) dlatego wszedzie blisko bo mamy we wrocku wspaniala komunkacje, a nie ze wroclaw taki maly;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Kulki juz sie nie tlumacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 hehe Kulki lol, tam gdzie są tramwaje to moze i wszędzie blisko, ale z Wojnowa to dwie godziny na grunwaldzki :/ o pubie to niech zadecydują osoby na stałe mieszkające we wrocławiu. co do reszty to uważam, że Kartagina powinna zostać zburzona.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 ja mam pare propozycji do rozwazenia: -czeski film, moze byc problem z miejscami -pracownia, j.w. -szara mysz, zamykaja (albo przynajmniej zamykali) o 1 w nocy (!!) -garaz, duzo miejsca -za szyba, na gorze mozna zlaczyc stoliki jakby przyszlo wiecej wiary -niebo, za glosno wiec ciezko bedzie pogadac, rockowe klimaty -galeria na solnym, j.w. -pod zielonym kogutem, znowu miejsca -czemu nie?, nie bylem tam jeszcze ale ponoc jest sporo miejsca i calkiem ok -fajny pub w rynku, nie pamietam jak sie nazywa(cos z latarnia chyba), w wakacje mial ogrodek pilsnera. przy szczesciu mozna sie zalapac na duze pufy+sporo miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 oszołomiascie w naszym miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 mi najbardzie podpada niebo, ale.. daktycznie może być problem z gadaniem ;] garaż, za szybą no i ten NN pub w rynku moim skromnym zdaniem z powyższej listy są najlepsze, czekamy też na inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 lol ostatnio do garzau wpuszczaja tylko ludzi po 21 roku zycia a w niebie to sie zazwyczaj konczy imprezy a nie zaczyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 gumowa roza? bedzie mozna zlaczys stoliki i w miare cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 ja mogę pójść wszędzie poza klubami dla gejów, bylebyśmy śpiewali i recytowali poezję przy akompaniamencie sielskiej muzyki sączącej się z... itd. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 na pewno tak będzie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 A jak sie rozpoznamy? Draakula i Rowra to poznam z avantara ale np. Salvatora, Dirty lub Tomka J. to w zyciu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 hmm... to akurat nie jest problem :D (przejrzyjcie sobie wątek z DTM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 linka bys dal bo komu sie chce szukac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi