rowr Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 lol bylo grzane winko wiec raz dwa by cie wyleczylo p.s. tweety "chcesz dotknac moich rogow" :D a chlosta bedzie przy pregierzu nastepnym razem ,aha i chcialem pozdrowic z tego miejsca ta mila dziewczyne ktoora nam zrobila zbiorowa fotke ;) (zenit rules) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Kulki zdradza tajemnice: psyyyt no dobra bylem na sniezce, sprawdzalem czy pokrywa sniegu ma faktycznie 40 cm. bylo 38cm telewizja klamie. psyyyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 lol bylo grzane winko wiec raz dwa by cie wyleczylo p.s. tweety "chcesz dotknac moich rogow" :D a chlosta bedzie przy pregierzu nastepnym razem ,aha i chcialem pozdrowic z tego miejsca ta mila dziewczyne ktoora nam zrobila zbiorowa fotke ;) (zenit rules) A nie pozdrowisz tych miłych panów którzy wymachiwali białymi flagami i śpiewali nasz hymn narodowy pod pręgierzem ? :D (już myśleliśmy że to całe forum się zebrało :D ) aa zapomniałem dodać: zgubiłem mój drukowany avatarek więc jakby ktoś znalazł to proszę o kontakt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 hehe no fakt jeden to do szeryfa byl nawet podobny ale nie mieli identyfikatorow wiec trudno bylo poznac ale to biedni ludzie byli bo jacys po chemioterapi i w butach ortopedycznych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 aa zapomniałem dodać: zgubiłem mój drukowany avatarek więc jakby ktoś znalazł to proszę o kontakt :D to może ci mili panowie go znaleźli. poproś ich a na pewno ci odniosą :D rowr: daj linka do foto mch :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4594&page=13&pp=30&highlight=drugiej p.s.nikogo na zjezdzie nie obgadywalismy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOMO Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Ha, tak Sobie niedawno myslalem ze jakby bylo spotaknie we Wrocku to bym sie wybral, nareszcie ludzie ktorzy wiedza o czym mowie ! i... oczywiscie watek znalazlem dopiero dzisiaj, ehh nastepnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 ciekawe ile osób po czasie jeszcze się znajdzie,a le to pamiętajcie 8 grudnia jest następne dzięki małemu ale wojowniczemu nindży ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 nieno ludzie... 8 grudzien :( to przeciez na srode wychodzi... na weekend moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 wiesz ale ninja czy jego lepsza polowa czy kto tam jeszcze ma wernisarz 8 :)a chcemy polaczyc przyjemne z pozytecznym no i liczymy na darmowe bulgarskie winko :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 ysz kurcze... no nicto... dwa dni urwane z wykladow mnie nie zabija... kolejne dwa dni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4594&page=13&pp=30&highlight=drugiej p.s.nikogo na zjezdzie nie obgadywalismy :D no...bo tak nieładnie :D a fotke znalazlem już wcześniej...:D 8 grudnia mają się wszyscy stawić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 na mnie liczcie.... 8 ma pewno bedę w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 ha! nareszcie zbierze się śmietanka forumk max3d.pl: ja, rowr, vorek i reszta ;) no dobra a tak na serio: jak 8 będzie tak samo jak 11.11.04 o 18:30 to0... ale liczę na to że tak nie będzie :) PS: vorek: w PracOFni tez dają grzane winko ale bez goździków :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 heh pewnie dlatego ze barmanka cos z tymi gozdzikami robi :D swoja droga ciekawe czy sie da spalic gozdzika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 No dobra to kiedy organizujemy reedycję zjazdu?? pomijam oczywiście 8 grudnia i to że 11.11.04 o 18:30 były tylko 3 osoby ofcoz. walcie propozycje bo w końcu można by było się zjechać, pójść na pivo i pogadać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 hehe, niezły pomysł, mi generalnie pasuje każdy termin (no chyba że będę miał jakieś plany :) ) p.s. Są już fotki, ale niestety czekają w punkcie foto (miałem problemy z kartą i nie mogłem zapłacić :/ ) do końca tego tygodnia zamieszczę na fourum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 ułóż jakieś fotostory!!!! takie jak na DTM 2004 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 nawet o tym myślałem tylko byłoby niechronologiczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 proszę nie u,zywaj tak długich słow bo się trochę gubie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Vorek jak wyszlyto juz polowa sukcesu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 ok ja jestem z wroclawia, 8 grudnia mowicie? chetnie wpadne mam cyfrowe wiec foty mozna porobic ;)) jeszcze moze zabiore ze 2 osoby na publiczne zlinczowanie chyba ze ktos woli sie wczesniej spotkac? np przyszla sobota, niedziela? 27, 28 listopada, anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Ja tam moge zaprosic na pogaduchy w porze lunchu na mydlaną 2. miedzy 12:00 a 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 neverending story ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 heh jak stawiasz lunch to wiesz heh czemu nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 burżuj, lunch :P obiad, to brzmi plebsiasto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 tak sie nie mowi bo nasz jezyk calkiem zaniknie;) raz jadlem lunch i mi nie smakowal a obiad tylko czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 w sumie w firmie i tak obowiązuje angielski. obrońcy języka się znaleźli Posted earlier by KULKI cytuję: Barts mi pod 5.0 z updejtem na 5.1 chula az furczy. edit no i drugi Miodek Salvator:cytuję: shame on me :> :) dopsz, jutro i pojutrze jestem w krakowie, ale dzisiaj coś wyskrobię (może) ;] nielot, może dasz się namówić na little challange na organikę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 w sumie w firmie obowiazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 obrońcy języka się znaleźli racja miodki sie zebraly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 watek Tomura z galerii 2D: wczoraj rysowalem bitwe a temat na dzisiejszy skecz to : "Narzędzie zbrodni" wielki anglista sie znalazl;) a Miodek kolomnie mieszka! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 fajnie by bylo sie z wami spotkac:) ja tez chyba przyjade:) przydalo by sie w koncu was poznac osobiscie:) napewno bylo swietnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Nadejszla wiekopomna chwila Oto dokumentacja foto :) z naszgo walnego (hehe) zgromadzenia we Wrocławiu z moim jakże błyskotliwym (hehehe) komentarzem :) Z góry przepraszam za jakość zdjęć (zwłaszcza tych robionych bez lampy :) Jak na porządnych forumowiczów przystało na miejsce zajechaliśmy nową bryczką jeszcze z ciepłą z salonu (prowadził Tweety, jak widać dumny ze swojego autka :D Na miejscu (w klubie Altana :) ) każdy zajął się swoimi używkami i zaczęliśmy balangę :D (z lewej rowr z mega-mocnym trunkiem marki Lipton a z prawej Tweety z równie pysznym grzanym winkiem... ...i nieco innymi używkami :D Mimo że nastrój dopisywał wszytkim, jak widać... nie da wszytkich skończyło się to dobrze...:D spotkaliśmy mroczne demony :) i diabła wcielonego :D a nawet jednego i drugiego naraz :) i o dziwo światło z lampy błsykowej go nie zabiło :D (tak, tak to ja :P ) W drodze powrotnej napotakana dziewczyna zrobiła nam fotkę grupową :) I mimo że była bardzo miła i bardzo ładna (pozdrawiamy :)) to zdjęcie zrobiła nieostre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 A jako że ukradli nam samochód, przepiliśmy całą kasę a na następny dzień trzeba było brać się do roboty, postanowiliśmy skorzystać z desperackiej metody :D (Tweety w roli dobrego człowieka litującego się nad biednym grafikiem :D ) A to właśnie była karteczka którą rowr próbował sciągnąć naiwnych..znaczy dobrodusznych ludzi :D I to tyle opowiastki, enjoy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 buahha super :D szkoda ze tak daleko mieszkam ale moze nastepnym razem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 lol ufff dobrze ze wszystkie nie wyszly bo ojciec rydzyk by mi dal popalic :D z racji zblizajacego sie kolejnego zlotu chcemy uzbierac troszke kasy na napoje ;) wiec chce wystawic na licytacje ta oto oryginalna i historyczna kartke ze zdjecia powyzej CENA WYWOLAWCZA 5 zl. kartka jest w stanie idealnym lezy wlasnie w moim skanerze po zlicytowaniu zostanie wyslana do nabywcy poczta dodatkowo postaramy sie zamiescic autografy naszej calej grupki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 kartka jest jak najbardziej oryginalna i przebyła cały zlot od początku do końca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 humor nam dopisywał... najbardziej lubiliśmy rozmawiać o forum, forumowiczach i bardzo młodych moderatorach z zagranicznych forów ;) po za tym pozdrawiamy miłą panią z pubu PracOFnia (rowr do tej pory nie dowiedział się co brała), miłą panią która zrobiła nam to nieostre zdjęcie (a mówią że tylko młodzież pije), miłego pana który śpiewał "hej sokoły" na rynku (wesołe jest życie staruszka) i miłych panów z łysymi czaszkami, śpiewający hymn na rynku, (nie pozwolili sobie zrobić zdjęcia i nie dali nam ulotki). :D to tyle !!!do zobaczyska na następnym zlocie ludziska!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 lol, hehe, szkoda, że mnie tam z wami nie było, bo twarze znakomite :> rowr roz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 to kiedy nastpeny meeting we wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 8 grudnia ? 50..100stron niewiadomo czego a jakos nie lubie od polowy czytac;) komus rosnie nosek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 ponoć nos rośnie przez całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 no i co z 8 grudnia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 ja moge byc 8 grudnia klicek: bo ten temat ma priorytet;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 a dajcie znać jak będzie coś w Poznaniu? niektórzy chcom ale nie mogom lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 hehe bys sie wstydzil a nasza mala ninja tez z poznania chyba a do wrocka 8 przyjedzie :D (Leru to nie off topic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 ja moge byc 8 grudnia klicek: bo ten temat ma priorytet;o nie tlumacz sie zartowalem przeciez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 no jakbyście zrobili na śląsku a najlepiej w okolicach Tychów to ja bym przyjechał (wiecie mam 16 lat to mnie rodzice nie puszczą do Wrocławia) i napewno więcej by się takich znalazło bo dużo osób na forum jest z Tychów albo okolic:)))) pozdrawiam gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 mówiąc zlot mamy na myśli "długie nocne rozmowy" niekoniecznie na trzeźwo więc o czym mówimy gutek?? nie możemy przecież rozpijać młodzieży ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Tia ale zawsze mozesz sie napic ze mna liptona :D A wie juz ktos w ktorej galerii bedzie wystawa prac kobiety ninji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi