Napisano 4 Wrzesień 20177 l [video=youtube_share;pDluLBUwvVo] Nasz kolega z forum zrobił i się nie pochwalił :)
Napisano 4 Wrzesień 20177 l Barbie i Ken po 10 latach jak nowi... no Ken lekko draśnięty... chciałbym poznać tego co go drasnął... mimo, że jest nie do draśnięcia... jak to Wiedźmin.....:))))
Napisano 4 Wrzesień 20177 l Bardzo fajne :D Kawal czasu! Ja jeszcze nie zagralem w trojke nawet - kupiona oczywiscie ale jakos sie nie zlozylo. Niech dojrzeje jeszcze troszke. W dwojke zagralem w zeszlym roku dopiero - siwetnie mi sie gralo. Wiec spokojnie, nich czas sobie leci - wiedzmak jak myszka Miki - nie starzeje sie ;)
Napisano 13 Wrzesień 20177 l Trójka jest ZNACZNIE lepsza od dwójki. Właściwie to jest nieporównywalny poziom. Oczywiście obowiązkowo musisz mieć oba duże dodatki. Serca z kamienia i Krew i wino. Same te dodatki są warte dziesięciu innych gier.
Napisano 1 Grudzień 20177 l Pamiętam jak czekałem na 1. Co jakiś czas już miła wychodzić, ale trzeba było czekać, a potem taki sukces.
Napisano 1 Grudzień 20177 l A ja pamiętam, jak kupiłem jedynkę, zainstalowałem i odpaliłem i... ZONK. Miałem taki komputer, że mi chodziło z jedną klatkę na dwie sekundy :) Kompletna załamka. W końcu udało mi się wymyślić pretekst dla żony, żeby kupić lepszy komputer i dopiero Wiesiek poszedł. I to było prawdziwe szczęście.