Napisano 2 Październik 20177 l Mój film "Interpretacje" otrzymał.... I Wyróżnienie na XIII Międzynarodowym Festiwalu Filmów Amatorskich "Bieruń 2017" im, Leona Wojtali... htps:/vimeo.com/152865816 nagroda to 500 zł oraz zestaw książek specjalnie dobranych pod laureata.... chyba wybierał robot Google... gratuluję organizatorom... dowcipu mocno cmentarnego... ... łysemu należy się rolka papy w prezencie, zawsze może go przekazać bezdomnemu na pokrycie dachu....:))))))))))))))))))
Napisano 2 Październik 20177 l Autor ... a to w następnej edycji festiwalu... napięcie trzeba stopniować... to festiwal filmowy...:)
Napisano 2 Październik 20177 l Bwahaha dobre ;) Nie można odmówić wyobraźni organizatorom. Tka czy siak, gratulacje i miłej lektury ;)
Napisano 9 Październik 20177 l Autor ...ci z ADHD... też umierają... z tym, że w podskokach bez świadomości.... na pewno mniej boli...:))))))))))
Napisano 9 Październik 20177 l jeśli trafię na wernisaż w domu spokojnego konania, zaprawdę zetnę łodygę.
Napisano 10 Październik 20177 l Autor ...jeżeli brak świadomości się rozrasta... to najpierw trafisz... na pomnik....:))
Napisano 10 Październik 20177 l jeżeli obywatel nie rozumie - obywatel jest winny, jak mawiał marszałek Józef.
Napisano 10 Październik 20177 l Autor ... tu jest portal 3D i dział Animacja... panu z Józkiem dziękujemy... jak nic nie potrafi w tym temacie........:))))))))
Napisano 10 Październik 20177 l ... tu jest portal 3D i dział Animacja... panu z Józkiem dziękujemy... jak nic nie potrafi w tym temacie........:)))))))) stąpając na paluszkach wychodzę, nie chcę zakłócać idealnego bezruchu i ciszy, pa :)
Napisano 13 Grudzień 20186 l Autor Mój film paradokumentalny "Interpretacje" (Interpretations) o malarzu Piotrze Ciesielskim w selekcji konkursowej Inshort Film Festiwal 2018 - Lagos, Nigeria. The International Film and Broadcast Academy, in partnership with Goethe-Institut Nigeria is organizing IN-SHORT 2018, the international short film festival with a difference!