Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mój film "Interpretacje" otrzymał.... I Wyróżnienie na XIII Międzynarodowym Festiwalu Filmów Amatorskich "Bieruń 2017" im, Leona Wojtali...

4.jpg

htps:/vimeo.com/152865816

nagroda to 500 zł oraz zestaw książek specjalnie dobranych pod laureata.... chyba wybierał robot Google... gratuluję organizatorom... dowcipu mocno cmentarnego... ... łysemu należy się rolka papy w prezencie, zawsze może go przekazać bezdomnemu na pokrycie dachu....:))))))))))))))))))

nagroda.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

... a to w następnej edycji festiwalu... napięcie trzeba stopniować... to festiwal filmowy...:)

Napisano

Bwahaha dobre ;) Nie można odmówić wyobraźni organizatorom.

Tka czy siak, gratulacje i miłej lektury ;)

Napisano
  • Autor

...ci z ADHD... też umierają... z tym, że w podskokach bez świadomości.... na pewno mniej boli...:))))))))))

Napisano
  • Autor

...jeżeli brak świadomości się rozrasta... to najpierw trafisz... na pomnik....:))

Napisano
  • Autor

... tu jest portal 3D i dział Animacja... panu z Józkiem dziękujemy... jak nic nie potrafi w tym temacie........:))))))))

Napisano
... tu jest portal 3D i dział Animacja... panu z Józkiem dziękujemy... jak nic nie potrafi w tym temacie........:))))))))

stąpając na paluszkach wychodzę, nie chcę zakłócać idealnego bezruchu i ciszy, pa :)

Napisano
  • Autor

Mój film paradokumentalny "Interpretacje" (Interpretations) o malarzu Piotrze Ciesielskim w selekcji konkursowej Inshort Film Festiwal 2018 - Lagos, Nigeria.

The International Film and Broadcast Academy, in partnership with Goethe-Institut Nigeria is organizing IN-SHORT 2018, the international short film festival with a difference!