Cygi Napisano 9 Styczeń 2018 Napisano 9 Styczeń 2018 (edytowane) Cześć, Nowy projekcik tym razem Low Poly z wypalonymi mapami. Max, Painter, Photoshop i Marmoset...Chyba tyle. Pozdro i dzięki. Edytowane 9 Styczeń 2018 przez Cygi
Pawelkos Napisano 15 Styczeń 2018 Napisano 15 Styczeń 2018 Swietny ten detal, bardzo fajne te zblizenia :D. Moze bym jedynie zrobil wieksze te otarcia na niektorych ostrych krawedziach np.lunecie i moze zmniejszylbym bumpa na drewnie kolby i zroznicowal mocniej speculara (tez na kolbie). Ale i tak jak dla mnie front!
wujek_kane Napisano 15 Styczeń 2018 Napisano 15 Styczeń 2018 Piękne! A można wiedzieć ile poly ma to low poly?
Cygi Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Napisano 17 Styczeń 2018 Dzięki za komentarze! :) @Sebazx6r właśnie tak chciałem :) w SP ciężko się powstrzymać przed zrobieniem z modelu totalnej masakry ;) @Pawelkos dzięki, wszystko co piszesz to prawda ;) @wujek_kane model całościowo ma ok 15-16k poly, ale muszę przyznać, że nie patrzyłem aż tak bardzo na ilość poly...
Cygi Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Napisano 17 Styczeń 2018 @Pawelkos na dole możesz obejrzeć sobie texturki: https://www.artstation.com/artwork/AY6Yo pzdr
Rekomendowane odpowiedzi