|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
|
Teczka 2d Bugaj
Last edited by Bugaj; 23-06-10 at 00:57. |
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
Hey Bugaj witamy na forum:)
hehe i jak widzimy się w październiku??:) Co do pracek to dwie są fajne te domki i zombiak pod nimi :) co do pracy z tą maszyna w lesie to troszkę za bardzo abstrakcyjna:) Działaj działaj i zapodawaj kolejne pracki:)
|
|
|
#4 |
|
Member
|
nowe
a dzięki, moge sie spoznic troche do szkoly. :P
cos nowego, nie wiem czy dopracuje.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Strasznie ci kuleją proporcje
|
|
|
#6 |
|
Member
|
proporcje
tak wiem, ale tylko w czesci jest to niezamierzone. np reka z kosci miala byc dluzsza. niestety takie rzeczy wychodza mi nie przekonywujaco. ale mam problema bo sie zapedzam i za pozno zauwazam takie rzeczy. a potem po porstu nie mam juz serca rpzerysowywac tego od nowa. musze najwyrazniej uwazniej zaczynac
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Cytat:
Trik z odbiciem pomaga łatwo wyłapać różne drobne błędy w proporcjach. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dance macabre
|
Witam Na Forum :)
Ciekawy zestaw zapodałeś ;), sporo fajnych rzeczy nad którymi warto jeszcze przycupnąć. 2 od góry fajny pomysł, (zrób go w kolorkach). Powodzenia //Pozdr.
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
dzieki:) niedlugo bede robil cos bardzo podobnego :) ale zal zawze mi sie cofac do starych szkicow.
szkic gotyckiej swiatyni(czy bardziej koncept) do gierki esenthel
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
bawilem sie w digital painting, mialem zrobic na teamt wczesniejszego szkicu, ale tutaj pomysl juz nie wyglada tak dobrze jak an szkicu
![]() i czarno bialy pan
Last edited by Bugaj; 07-09-08 at 21:09. |
|
|
|