Napisano 3 Sierpień 200717 l No ciagle czekam na odpowiedz na maila od FISHZILLA, czy moge uzyc tego jako refki, nie odpisuje wiec narazie sie nie obnosze z tym hehe :) jak nie odpisze to nie wiem, chyba bede musial sie wycofac No w wolnej chwili bede starał sie poprawic:)
Napisano 6 Sierpień 200717 l KLICEK-nie dobijaj leżącego ,model wyszedł mi średni to kolorkiem go maskuję :) _kuba_- fajne te wtyczki i złącza :) To raczej koniec
Napisano 6 Sierpień 200717 l Witam! Mozna sie jeszcze dolaczyc ? :) Narazie taki speedowy model, jutro pewnie dorobie uszy czy cus bo narazie malo podobny ;/ Jak macie jakies sugestie, to sie podzielcie ;]
Napisano 7 Sierpień 200717 l Autor Witam!! wiec tak, dopisalem was do bitweki :) UWAGA!! i bitwa konczy sie dzisiaj czyli do 24:00 prosze przeslac ostateczne screeny (screen nie moze zawierac renderow ani textur) powinien byc pokazany model w kilku "pozach"(przynajmniej dwie) i musi byc pokazana siatka i wszystko to ma byc na jednym obrazku. .................................... ja nie wystartuje w sondzie gdyz wydarzyly sie pewne problemy z tym modelem i nie wypada(nie czul bym sie fer gdybym wystartowal)mi brac udzialu w sondzie :) pozdro EDIT: zeet & SUPER_OKO--> mowilem zeby nie dawac tutaj renderow z textura. gdyz takie cos burzy szanse innych modeli, nie chce zeby ludzie pisali, ze daja glos na was bo macie texturke. prosilbym o wyedytowanie.. :) jesli ktos do jutra nie da screenow jak prosilem nie bedzie bral udzialu w sondzie. :)
Napisano 8 Sierpień 200717 l Niedane mi bylo zasiasc do kompa przez ostatnie pare dni, wiec zostawiam to co jest. Nic nie zdaze juz dzisiaj poprawic. Nielot - sory batory, nie doczytalem gdzies - posta wyedytowalem i skasowalem.