Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Master Kiełbaster -> przykro mi, wątpliwości pozostają :/ Bardziej to przypomina czarnego, włochatego psa. Jednak ciągle walczysz - budzi to nadzieję na lepsze jutro ;)

Góry pozostaną tłem czy też będziesz je modelował ?

Napisano

no z tymi gorami to mnie zaszokowales (pozytywnie oczywiscie) :) bylem przekonany ze to bitmap.

bravo, bravissimo - oby tak dalej

Napisano

swego czasu chcialem zrobic podobna scene, stylizowana na klimacik przyczepy budd'a z kill billa, chetnie zobacze jak to sie skonczy :)

Napisano

praca się prezentuje o wiele lepiej w porównaniu do jej poprzedniego stadium :)

Nadal jednak te ciemne krzaki wygladają za bardo włochato :/

Napisano

IMHO dwie rzeczy mogłyby dużo pomóc- raz: zmiana koloru cienia- w tej chwili jest płasko czasrny i "wycina" przyczepę ze sceny, dwa- poprawienie traw czy krzaków- nie wiem jak te rośliny nazwać. Wyglądają jak z gier i nie do końca pomagają scenie. Cała reszta- tip top.

Napisano

jestem pod wrazeniem krajobrazu,ale wywal to stado czarnych puchatych bobrów:) . psują scene.wiecej kaktusów załatwi sprawę

Na pustkowiu Utah brakuje tylko koni:)

Napisano

no no teraz jest naprawde super.-dobrze że bobry odeszły :) ustaw beczke pod innym kątem bo wyglada jak czarne kółko.I węza daj trochę wyzej bo go trudno dostrzec

Napisano

krajobraz wyszedł bardzo piekniście, gratuluję . Natomiast źle odbieram tą przyczepę na tle tej góry , chodzi mi o kształty - jakoś tak wzajemnie się pokrywają i trochę mnie to razi. pozdrawiam

Napisano

O niebo lepiej- strasznie fajne trawy. Jedno co IMHO trochę psuje złudzenie to to jak wolno maleją kamyczki - z odległości 2 kroków powinny zlewać się w jednolita płaszczyznę... chyba. W każdym razie- dobrze idzie.

Napisano

sorry ,ale tym kulistym kaktusom mówimy stanowcze "nie".-Ja i moj gust.Nie jestem botanikiem ale ten Gatunek nie pasuje mi do tej sceny.Za duza róznorodnośc tych kaktusów.I sa starsznie wielkie jak jakies mutanty popromienne:)

Napisano

Ładne... kompozycja mi się tylko nie podoba...

Właśnie widzę że jaras napisał to samo ;) Czyli nie pokombinowałeś ;)

PS... a kto to Dżordż Krzak?? ;) nie dziwie sie że opóścił to przytulne miejsce... krzakom nie za dobrze z kaktusami ;)

Napisano

wg mnie to przyczepa jest zaciemna w stosunku do otoczenia .a szczególnie jej wnetrze te czarne dziury sa nie naturalne.Przez okna i drzwi powinno być cos widać mimo tego ze stoi pod ostrym katem do słonca

Napisano

Kopara opada, przyczepa, skały w tle, roślinność świetnie wysżły, jest tylko jedno co mi nie gra, kolor i zróżnicowanie kamyczków powinny być chyba bardziej ziemiste, szarawe, piaskowe, poza tym pierwsza klasa

Pozdrawiam

Napisano

można by dodać więcej drobiazgów przy samej przyczepie ... np jakieś krzesełko (turystyczne) i troszke śmieci np. butelki, dekturowe pudełko, papiery/gazety lub inny syf :P

a najbardziej to by mi tam pasował oparty o tą przyczepe wrak starego motocykla ... choćby nawet szczątki ramy :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności