P4VV37 Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Jak w temacie:) Jak podłączyć palmtopa do stałego łącza, takiego jak do kompa. Znaczy wejście jak do karty sieciowej. W palmtopie takiego(WOW!) nigdzie nie ma. Dałem topic na showcie, ale dostałem tylko shemat(http://scoopsnoodle.com/captured/images/Plams.jpg) z którego nie wiele rozumiem:) Podobno trzeba urządzeni zmieniuające sygnał z kabla na fale radiowe, ale nie wiem czy i jak to będzie działać, oraz ile toto kosztuje. Proszę o pomoc.
Drakula Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 a atm zaraz zbanowac :] Jeden maly zart i bana od razu chca wlpeic. Pyskatymi noobami byscie sie zajeli, a nie starymi uzytkownikami :P
xeav Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 kome zbanować ! P4VV37, mam przedstawić inne schematy? :)
piotrek Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Wszystkich zbanować! :p A tak na poważnie to zapytaj się na jakimś specjalistycznym forum, bo tutaj to wątpię, aby ktoś na palmie CG robił.
MF Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Idioci ;)... P4VV37 : http://www.blueconnect.pl ... albo droga radiowa, podlaczyc sie do sieci domowej...
_michal Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 Zgaduję: router wifi? O ile to Twoje cudo ma wifi
P4VV37 Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 Czyli jak podłączyć go do sieci, router jest za drogi:) Jest jakiś tańszy sposób?
kozioo Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 ad-hoc i udostepnienie polaczenia przez kompa podpietego do netu.
P4VV37 Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 Może Sharp PV-5000 ma nawet modem:)
Rekomendowane odpowiedzi