Napisano 4 Sierpień 200420 l 2 postacie do sceny nad ktora pracuje "russian knight". warg turntable: http://meehow.com/warg-hi.avi 800 kb http://meehow.com/warg-lo.avi 2 mb human turntable: http://meehow.com/human.avi 800 kb hi & lores 5 mb
Napisano 4 Sierpień 200420 l Mnie sie podoba, nawet bardzo. Siateczka tez bardzo przyzwoicie wyglada. To do stillki, tak?
Napisano 4 Sierpień 200420 l nom przyzwoicie wykonana i siateczka tez oszczedna a ladnie to wszystko wygląda:) - kiedy teksturki??:D pozdr giorgione
Napisano 4 Sierpień 200420 l Bardzo dobry model faceta, tylko szyja za dluga chyba. Loopy swietnie zaplanowa"kotek" mniej mi podchodzi, choc od strony konceptu raczej, niz modelowania.
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor thx all. ide na uczelnie renderowac stilki, bo czuje ze ludziom sie nie chce zciagac kilka mb.
Napisano 5 Sierpień 200420 l mi sie chce sciagac tylko rzadko (zadko?) kiedy komentuje :)bardzo fajne modele :)
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor tak, obie postiacie sa do stilla , roboczy tytul "russian knight", chce to dac na raph.com i moze do expose 3 (a moze nie :) tekstury beda robione jak juz ustawie scene i wszystko wymodeluje. Czesc stroju rycerza bedzie wzorowana na styl carskich rycerzy, a wiec mniej wiecej tak jak chlopaki z Weta zaprojektowali stroje armii umarlych w LoR. Teraz zastanawiam sie nad kompozycja- albo monumentalna, albo (raczej) dynamiczna, w stylu walki herculesa z centraurem. Jesli ktos ma jakies propozycje (szkice?) na kompozycje to bardzo bym byl wdzieczny.
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor a teraz cos dla tych co maja za wolne lacza/nerwy na sciaganie turnatble
Napisano 5 Sierpień 200420 l WOW! Jestem pod wrażeniem! Naprawdę fajna robota.... ALE... te pośladki są jaieś nie takie, troszkę za nisko je umieśćiłeś i zbyt mocno wyprofilowałeś mięśnie pośladkowe w kierunku nerek. Zdąbądź skądś atlas anatomii i popatrz na mięśnie pośladkowe i wtedy porównaj ze swoim modelem. Ogólnie daję ci 8/10 (za pośladki) :D czekam na resztę renderków...
Napisano 5 Sierpień 200420 l Pzrejrzałem wszystko co dałeś i nie mam zastrzeżeń... zapowiada się smakowicie... Ambitny z Ciebie koleś i to mi się podoba. Tak trzymaj... Z uwag... dawaj zbliżenie twarzy tego kolesia bo coś mnie w niej drażni... dzięki
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor tweety- posladki sa na miejscu, modeloalem z atlasem anatomii, ale: jest za malo siatk ijak na razie zeby oba miesnie gluteus medius i sgluteus maximus wymodelowac odpowiednio tak jak chcialem. moze poprawie to pozniej, zalezy w jakiej pozycji bedzie na stillu. twarz- twarz bedzie prawdopodobnie miala jakis grymas, na pewno nie zostanie pusta jak teraz, bo draznia mnie takie "nijakie" postacie bez charakteru. ale to tez juz przy robieniu stilla.
Napisano 6 Sierpień 200420 l modele są super tylko nie zmarnuj ich słabym texturami lepiej sie dluzej zastanowic nic potem poprawiac bez końca. PS.sorry za lamerskie pytanie(dopiero co zaczynam).w jakich programach to wymodelowales?
Napisano 6 Sierpień 200420 l Autor maya. spox, ja wiem ze tekstury moga zniszczyc cala scene. Zreszta Mysle ze scena bedzie stylizowana, czyli tekstury beda minimalne, chodzi raczej o oswietlenie.
Napisano 7 Sierpień 200420 l No prosze , jak laadnie, superrr , fajnie to wymodelowales :D... ALe nie moge zoabczyc avi bo nie ejstem w domku :(... jak wróce to zobacze hehehe
Napisano 10 Sierpień 200420 l Swietne poprostu swietne :) M@Ti nie tylko ty czekasz z niecierpliwoscia na update
Napisano 11 Sierpień 200420 l Autor jade na wakacje (z laptopem hehehe) i bede pracowac nad stillem, jak narazie nie bedzie updateow, beda za 2, 3 tygodnie. btw. yamakasi- tlumaczysz POD? ;]