Nathanielxd Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 (edytowane) Cześć, chciałem Wam przedstawić kilka infografik, na których są wnętrza przedmiotów ukazane jakby w nich była jakaś magiczna fabryka. Projekt robiony po godzinach, ciągnął się w sumie od grubo ponad roku. Kiedy kończyłem pierwszy render, to w sieci pojawiło się kilka podobnych rzeczy, nawet nasza rodzima Ars Thanea wypuściła projekt (notabene świetny) dla EDB Singapore, który powiedzmy też był w jakiś sposób podobny. Wtedy odechciało mi się dalej przy tym pracować, ale po kilku miesiącach wróciłem i jakoś udało mi się dociągnąć to do końca. Informacje zawarte na infografikach są raczej ciekawostkami. Nie wszystko modelowałem sam, choć zdecydowaną większość. Niektóre modele z sieci. Soft: 3ds max, vray, photoshop PS. olaf tym razem nie będzie 16k, sorka! Tutaj jeszcze gif ze step by step (pewnie chwile się będzie wczytywał) jednego z renderów. Jakby komuś było mało to można jeszcze wpaść na behance (więcej zbliżeń, wyższa rozdziałka). Pozdrowienia! Edytowane 3 Luty 2016 przez Nathanielxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Fajnie sie to oglada przypomina mi troche jedne z prac Ars'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HummFred Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Bardzo ładne. Podoba mi się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 Dzięki Panowie! Chodzi mi jeszcze po głowie zaanimowanie tego, ale to może w późniejszym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flamaster69 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Bardzo mi się podoba, najbardziej dół głośnika, ze względu na te lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Witam Ciekawie to wygląda i pomysł, widać też ogrom pracy włożony w każdy projekt, Nieźle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Super. Wielki plus za wytrwałość i dokończenie tematu. Ars Thanea potrafi zdemotywować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 11 Marzec 2016 Share Napisano 11 Marzec 2016 No wygląda to elegancko! Bardzo czytelne i przejrzyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 13 Marzec 2016 Autor Share Napisano 13 Marzec 2016 Cieszę się, że się podoba. Dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi