keid Napisano 13 Wrzesień 2016 Share Napisano 13 Wrzesień 2016 (edytowane) Hej, Jak za każdym razem - mam problem czy kategoria 2D czy 3D. Model, który stanowi tutaj myślę większość to 3D, jednak nie obyło się bez podmalówek więc sam nie wiem. Na obronę wrzucam clay render :P Model wykorzystałem drugi raz, bo wcześniej, rok temu powstała ta ilustracja, ale z tego obrazka jestem bardziej zadowolony. Model: Zbrush, 3Ds Max Render: Zbrush (:D), ale to już chyba ostatni raz. Edytowane 13 Wrzesień 2016 przez keid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Wrzesień 2016 Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Spoko kóń. Czy m się zdaje czy ty ostatnio same galopujące robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keid Napisano 15 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Tylko galopujące? No w sumie to to jest drugi raz dopiero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Fajne. Czemu ostatni raz ZBrush? Do podmalówek jest chyba dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 15 Wrzesień 2016 Share Napisano 15 Wrzesień 2016 ladny model. Kolorowy obrazek wyglada troche plastikowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi