Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

heloł, odgrzebałem swoją dawną grafę i postanowiłem ją zamieścić.

Robiłem to jeszcze w Maxie 3.1 , Render-scanline :). Technika modelowania - subdivision surfaces czy box modeling - jak kto woli.

pozdrawiamalien3.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzięki za przychylne komentarze. Teksturowanie nie jest moją mocną stroną, przyznaję się bez bicia -ale pracuje intensywnie nad tym i wiem już co to jest "unwrap uvw" ;)

Co do namęczenia się to owszem trochę nad tym posiedziałem swego czasu ... ale kocham to robić i o męczarni nie ma tu mowy ! sama przyjemność !

pozdrawiam

Napisano

Ten alien nie moze stac na srodku, po prostu nie moze;)

Troche zbyt ludzkie ma oczy jak na moj gust.

Napisano

a moim zdaniem swietne poprostu swietne uwielbiam takie scenki szczegolnie mi sie podobaja te napisy na ,,drwiach'':) a zreszta wszystko jest super pozdrawiam

Napisano

wspaniała scenka! jak na maxa 3 to wręcz wycisnąłeś z niego wszystko. podoba mi się i kolorystyka i sama tematyka. trochę brakuje mi DOFa ale to naprawdę szczególik

super i tyle

pozdrawiam!

:D

Napisano

Scenka super!!!! -jestem jeszcze zacieńki żeby się wypowiadać w kwesti technicznej, ale z punktu widzenia estetycznego wygląda super!!! -tylko szkoda że ONI są tacy przyjacielscy -moja baza księżycowa obróciła by w proch te stateczki :]

pozdro

Napisano
  • Autor

thx 4 all

dr Ug - jak to nie może stać na środku ? - przymierzałem go w różnych miejscach i tu gdzie jest najlepiej się komponuje (ew. troszkę w lewo - bliżej "jaskini" to były jedyne możliwości a oczy ma ludzkie bo ... alien też człowiek !!! :)

Kyok - nie bądź taki pewien ,że Twoja stacja pokonałaby moje stateczki ! ;) może jakiś pojedynek ?

Napisano

dr Ug ma rację... to wygląda sztucznie :)

jak na tamte czasy jest dobrze, może nawet bardzo :P

Napisano
  • Autor

nie... no..., Klicek ... przesadziłeś trochę.... nie dorosłem nawet do pięt Bagginsowi

Napisano

Ale żeś strzelił Klicek:] Hehe, no nie moge:D Ta scenka nie jest zła, ale nie ma najmniejszego porownania do zadnego z renderow ktore podlinkowałes :)

Napisano
  • Autor

kozioo - : najmniejszego .... buuuuuu..... chlip...... chlip..... a już miałem nadzieję, że może tym razem sie udało ... ;) p.s całkowiciesię z Tobą zgadzam

Napisano

Rewelacja, po pierwsze pomysł - narzekaliście na warsztat, a moim zdaniem on nie jest tu najważniejszy :) Świetny pomysł - dobra realizacja. A z tym Bagginsem.... marudzicie, on wcale nie jest taki dobry :>

Napisano
  • Autor

bardzo dziękuję za dobre słowo i za wszystkie komentarze.

Pomimo tylu pochwał nie grozi mi popadnięcie w samozachwyt :)

dzięki , pozdrawiam

Napisano
szczegolnie mi sie podobaja te napisy na ,,drwiach'':)
Nie no scenka jest super!! W alienie można się troche pogubić ale staki to super.

Piotrek----->eeeeeeeeee..... drwaich? Ja tam wogule żadnych napisów niewidze :S :/. Chodzi ci o drzwi? Brwi? :/

Napisano
Piotrek----->eeeeeeeeee..... drwaich? Ja tam wogule żadnych napisów niewidze :S :/. Chodzi ci o drzwi? Brwi? :/

Na prawo jest wejście do jaskini a na portalu napis (język obcych): "I want to belive!" (patrz: X-Files. Odc:25, scena 112 klatka 652 214. lewy dolny róg ekranu pod plakatem Presleya) :D

Napisano
  • Autor

tłiti- czemu zdradziłeś co tam jest napisane ??? obiecywałeś że nikomu nie wygadasz ! ;)

vetis- chciałem cały obrazek utrzymać w takiej monotonnej, sepiowatej kolorystyce

robiłem różne wersje, nocne, dzienne ale wygrała sepia . Zresztą na stronie http://www.handrysik.republika.pl są 2 inne wersje (uprzedzam ,że jest to tzw. strona "robocza" :)

Napisano

naprawde fajna ta scena, 0 zastrzezen, chyba kiedys ja widzialem juz na niwidu...

pozdrawiam,

Kalais

Napisano

fajne...modelik aliena mi się podoba :) troszeczke nie leżą mi textury skał...ale ogólnie bardzo mi się podoba...pozdro :)

Napisano

wow to napewno byl max 3 jak tak to klasa

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.