Napisano 9 Listopad 200420 l Poniżej moja pierwsza scena prezentowana na MAX 3d, z reguły czytam niż postuję stąd z pewną nieśmiałością zamieszczam linka ;) oceńcie i skomentujcie - jak? w to nie wnikam byle konstruktywnie ;) i nie śmiejcie się z linka ;) http://www.uprzyjaciol.pl/test/sdfgtw.jpg edit: prosze nie czepiać się tytułu - miałem na niego bardzo różne pomysły i ten jest.. neutralny ;)) [thx for M@Ti i Marcin ;)]
Napisano 9 Listopad 200420 l Bardzo przyjemna praca, ciekawy pomysł z równie ciekawym tytułem! Technicznie w zasadzie bez zarzutów - obudowa przedłużacza wydaje się być niecałkiem dokręcona - rewelacja to produkt polski przecież ;P Materiał tej obudowy mimo wszystko za bardzo się świeci, przez co sprawia wrażenie twardego łamliwego plastiku, powinien być bardziej matowy i "miękki". W sumie najbardziej razi to, że wtyczka nie jest okrągła tylko wyraźnie eliptyczna (???) i nie jest to zniekształcenie perspektywy. Poza tym pozytywnie! Podoba mi się. Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l obawiam sie ze eliptyka owej wtyczki to zludzenie wywolane scietymi bokami kola ... :) praca jak najbardziej przyjemna w obejsciu ... prosta i fajna. to co ma byc pokazane jest pokazane ... to co nie ... a po co nam to :) pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200420 l w wyszukiwaniu bledow nie jestem dobra i wydaje mi sie ze jest naprawde ok. duzy plus za sama scenke - prosta i ladnie zakomponowana. mi sie podoba :)
Napisano 9 Listopad 200420 l ładne, heh, jak to proste przedmioty mogą się stać przedmiotem pracy grafika.m przyłaczam sie MareG'a za bardzo błyszczący ten kabel, po zatym bardzo mi sie podoba to odbicie na podłożu przy dole :)
Napisano 9 Listopad 200420 l hehe ladna schludna pracka dokladna i nie samochod no i swietnie kto mowil ze nie wiadomo co trzeba robic mnie sie podoba :)
Napisano 9 Listopad 200420 l moja opinie znasz ;) Tak wiec tutaj moge tylko napisac ze mi sie podoba :)
Napisano 10 Listopad 200420 l Autor Dzięki za opinie! ;) MareG - wtyczka jest wycięta z obu boków - są tylko takie wypustki więc możę robić wrażenie i też jest pod takim kątem że nieco wygląda eliptycznie Skilo - nie czaję z tymi dyskietkami - jakiś manual? lol dzięki Klicku za pomoc w swoim czasie ;) pzdr
Napisano 10 Listopad 200420 l psychodelia to by była, gdyby autor dodał napis "wsuń mnie głęboko". co ma piernik do wiatraka, czyli skąd u licha ten tytuł? ograniczony jakiś jestem chyba :P ciekawe, ciekawe.
Napisano 11 Listopad 200420 l Co autor miał na myśli? :D Ładnie oświetona, ładne modele, ładne tekstury, ładnie, ładnie ;)