Marcin Y Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Poniżej moja pierwsza scena prezentowana na MAX 3d, z reguły czytam niż postuję stąd z pewną nieśmiałością zamieszczam linka ;) oceńcie i skomentujcie - jak? w to nie wnikam byle konstruktywnie ;) i nie śmiejcie się z linka ;) http://www.uprzyjaciol.pl/test/sdfgtw.jpg edit: prosze nie czepiać się tytułu - miałem na niego bardzo różne pomysły i ten jest.. neutralny ;)) [thx for M@Ti i Marcin ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Bardzo przyjemna praca, ciekawy pomysł z równie ciekawym tytułem! Technicznie w zasadzie bez zarzutów - obudowa przedłużacza wydaje się być niecałkiem dokręcona - rewelacja to produkt polski przecież ;P Materiał tej obudowy mimo wszystko za bardzo się świeci, przez co sprawia wrażenie twardego łamliwego plastiku, powinien być bardziej matowy i "miękki". W sumie najbardziej razi to, że wtyczka nie jest okrągła tylko wyraźnie eliptyczna (???) i nie jest to zniekształcenie perspektywy. Poza tym pozytywnie! Podoba mi się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 obawiam sie ze eliptyka owej wtyczki to zludzenie wywolane scietymi bokami kola ... :) praca jak najbardziej przyjemna w obejsciu ... prosta i fajna. to co ma byc pokazane jest pokazane ... to co nie ... a po co nam to :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 w wyszukiwaniu bledow nie jestem dobra i wydaje mi sie ze jest naprawde ok. duzy plus za sama scenke - prosta i ladnie zakomponowana. mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 jak dla mnie bardzo mile. w koncu nie robot/samochod/cycata panna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 ładne, heh, jak to proste przedmioty mogą się stać przedmiotem pracy grafika.m przyłaczam sie MareG'a za bardzo błyszczący ten kabel, po zatym bardzo mi sie podoba to odbicie na podłożu przy dole :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 proste i przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 hehe ladna schludna pracka dokladna i nie samochod no i swietnie kto mowil ze nie wiadomo co trzeba robic mnie sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 patrzcie ile dyskietek rozwalil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 moja opinie znasz ;) Tak wiec tutaj moge tylko napisac ze mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 10 Listopad 2004 Autor Share Napisano 10 Listopad 2004 Dzięki za opinie! ;) MareG - wtyczka jest wycięta z obu boków - są tylko takie wypustki więc możę robić wrażenie i też jest pod takim kątem że nieco wygląda eliptycznie Skilo - nie czaję z tymi dyskietkami - jakiś manual? lol dzięki Klicku za pomoc w swoim czasie ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 psychodelia kontaktowa:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 psychodelia to by była, gdyby autor dodał napis "wsuń mnie głęboko". co ma piernik do wiatraka, czyli skąd u licha ten tytuł? ograniczony jakiś jestem chyba :P ciekawe, ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaker Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Co autor miał na myśli? :D Ładnie oświetona, ładne modele, ładne tekstury, ładnie, ładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Gi i ile jeszcze swiatel? Bo bardzo ladnie Ci to wyszlo. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi