michalo Napisano 6 Listopad 2018 Napisano 6 Listopad 2018 Fajne to. Może trochę za mało nasycone ale to może twój wybór ;)
brain Napisano 6 Listopad 2018 Autor Napisano 6 Listopad 2018 michalo: Może i tak,ale ja się bawię tym tak na prawdę. ;) Dzięki Panowie!
olaf Napisano 7 Listopad 2018 Napisano 7 Listopad 2018 o swietnie to wygląda, w sam raz do jakiejś gry. Na pewno assety po oczyszczeniu nadają się do wystawienia na Unity asset store albo turbosquidzie. Niech na siebie zarobią ;)
michalo Napisano 7 Listopad 2018 Napisano 7 Listopad 2018 Zgadza się - trochę domodelować lokacji i był by niezły set.
brain Napisano 7 Listopad 2018 Autor Napisano 7 Listopad 2018 (edytowane) olaf: Dzięki :) Musiałbym całą paczkę dokładnie przemyśleć i zrobić już w jednej tematyce i z podobną ilością poly itd. Muszę to kiedyś przemyśleć, bo chciałbym swoje paczki wrzucać na sprzedaż, ale jako freelancer to trochę gorzej wygląda niestety. (trzeba mieć firmę) Edytowane 7 Listopad 2018 przez brain
olaf Napisano 7 Listopad 2018 Napisano 7 Listopad 2018 nie, nie musisz mieć firmy. Wstawiasz na Unity store albo jakiś inny asset store i rozliczasz w PIT za kazdy rok przychody.
brain Napisano 7 Listopad 2018 Autor Napisano 7 Listopad 2018 Ale to jest sprzedaż tak? Pytałem się księgowej i mówiła że muszę otworzyć firmę przy tym jakbym chciał wystawiać assety na assetstore właśnie. (dokładnie jej opisałem co i jak)
olaf Napisano 7 Listopad 2018 Napisano 7 Listopad 2018 Księgowe biorą pieniądze za prowadzenie firm i na tym się znają. Masz rubrykę w PIT, gdzie rozliczasz przychody z działalności twórczej w tym przeniesienia praw. Poszukaj dokładniej tu: http://poprawie.pl/#tagPodatki a w szczególności: http://poprawie.pl/#queId73 Dodatkowo nowe przepisy pozwalają Tobie uzyskiwać przychód ok 1tys. pln mies bez konieczności zakładania działalności. Postaraj się poszukać odpowiedzi u innych źródeł, by mieć lepszy obraz.
brain Napisano 7 Listopad 2018 Autor Napisano 7 Listopad 2018 Ok, dzięki za info. :) Rzeczywiście muszę lepiej dokopać się do takich informacji.
Rekomendowane odpowiedzi