blinq Napisano 13 Listopad 2018 Napisano 13 Listopad 2018 (edytowane) Witam! Chciałbym się z Wami podzielić animacją nad którą pracowałem od jakiegoś czasu. Nazywa się "Kosmiczna Robota". Jest to opowieść o inwazji kosmitów na planetę zdumiewająco podobną do Ziemi. Enjoy :) Edytowane 15 Listopad 2018 przez blinq
Rozpustelnik Napisano 14 Listopad 2018 Napisano 14 Listopad 2018 Gratulacje ukończenia iście kosmicznej, bo pięcioletniej roboty! :)
JonJoan Napisano 14 Listopad 2018 Napisano 14 Listopad 2018 No nic. Tylko pogratulować wykonania. Świetnie wykonane i przede wszystkim zabawne. Dość zaskakujące. Odbyt!
adrian_dis Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 Super! Mam materiał na dobranockę dzisiaj dla moich dzieciaków :)
blinq Napisano 15 Listopad 2018 Autor Napisano 15 Listopad 2018 Dziękuję JonJoan i adrian_dis. Cieszę się, że się podoba :) Adrian - daj znać czy dzieciakom się podobało ;)
zio_mal Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 Gratuluje ukończenia! Kibicowałem tej animacji od samego początku i się nie zawiodłem:) Bardzo zabawna animacja:) Kawał świetnej roboty!
matiuss Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 Bardzo mi się podoba 10/10 :) Szczególnie jak liścia dostaje xD 0:54s
adrian_dis Napisano 16 Listopad 2018 Napisano 16 Listopad 2018 Feedback grupy targetowej brzmiał: czemu takie krótkie?? :) Jakbyś robił coś następnego chętnie pomogę.
blinq Napisano 17 Listopad 2018 Autor Napisano 17 Listopad 2018 Dzięki! :) adrian_dis - będę pamiętał o propozycji. Bardzo chętnie skorzystam z pomocy.
blinq Napisano 12 Styczeń 2019 Autor Napisano 12 Styczeń 2019 Tak w ramach eksperymentu dodałem napisy z tłumaczeniem dialogów z kosmiciego na polski. Od samego początku nie chciałem aby kosmici mówili po polsku albo (jak zwykle) po angielsku i chciałem film zrobić z napisami. W trakcie pracy uznałem jednak, że może być ciekawie jeżeli napisy wywalę i pozostawię historię (niezbyt skomplikowaną przecież) do interpretacji dowolnej przez widza. Ale w sumie ciekawi mnie jak film zostanie odebrany w tej formie. Dajcie znać co o tym sądzicie :) Wystarczy nacisnąć "c" albo w ustawieniach filmu wybrać. Na razie jest tylko polski ;)
w8jek Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 bardzo fajne! podziwiam ogrom pracy, osobiście wolę wersję bez napisów p.s. zauważyłem, że będziemy rywalizować o tobołek Koziołka na O!pla w tym roku, powodzenia!
blinq Napisano 13 Luty 2019 Autor Napisano 13 Luty 2019 Hej dzięki ;) Też zauważyłem Twoją animację w selekcji. Bardzo miło znaleźć się w tak zacnym gronie :D Powodzenia! :)
Rekomendowane odpowiedzi