Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Chciałbym się z Wami podzielić animacją nad którą pracowałem od jakiegoś czasu. Nazywa się "Kosmiczna Robota". Jest to opowieść o inwazji kosmitów na planetę zdumiewająco podobną do Ziemi.

Enjoy :)

Edytowane przez blinq

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dziękuję JonJoan i adrian_dis. Cieszę się, że się podoba :) Adrian - daj znać czy dzieciakom się podobało ;)

Napisano

Gratuluje ukończenia! Kibicowałem tej animacji od samego początku i się nie zawiodłem:)

Bardzo zabawna animacja:) Kawał świetnej roboty!

Napisano

Feedback grupy targetowej brzmiał: czemu takie krótkie?? :) Jakbyś robił coś następnego chętnie pomogę.

Napisano
  • Autor

Dzięki! :)

adrian_dis - będę pamiętał o propozycji. Bardzo chętnie skorzystam z pomocy.

Napisano
  • Autor

Tak w ramach eksperymentu dodałem napisy z tłumaczeniem dialogów z kosmiciego na polski. Od samego początku nie chciałem aby kosmici mówili po polsku albo (jak zwykle) po angielsku i chciałem film zrobić z napisami. W trakcie pracy uznałem jednak, że może być ciekawie jeżeli napisy wywalę i pozostawię historię (niezbyt skomplikowaną przecież) do interpretacji dowolnej przez widza. Ale w sumie ciekawi mnie jak film zostanie odebrany w tej formie. Dajcie znać co o tym sądzicie :)

Wystarczy nacisnąć "c" albo w ustawieniach filmu wybrać. Na razie jest tylko polski ;)

Napisano

bardzo fajne! podziwiam ogrom pracy, osobiście wolę wersję bez napisów

p.s. zauważyłem, że będziemy rywalizować o tobołek Koziołka na O!pla w tym roku, powodzenia!

Napisano
  • Autor

Hej dzięki ;)

Też zauważyłem Twoją animację w selekcji. Bardzo miło znaleźć się w tak zacnym gronie :D Powodzenia! :)