Napisano 13 Listopad 20186 l Witam! Chciałbym się z Wami podzielić animacją nad którą pracowałem od jakiegoś czasu. Nazywa się "Kosmiczna Robota". Jest to opowieść o inwazji kosmitów na planetę zdumiewająco podobną do Ziemi. Enjoy :) Edytowane 15 Listopad 20186 l przez blinq
Napisano 14 Listopad 20186 l No nic. Tylko pogratulować wykonania. Świetnie wykonane i przede wszystkim zabawne. Dość zaskakujące. Odbyt!
Napisano 15 Listopad 20186 l Autor Dziękuję JonJoan i adrian_dis. Cieszę się, że się podoba :) Adrian - daj znać czy dzieciakom się podobało ;)
Napisano 15 Listopad 20186 l Gratuluje ukończenia! Kibicowałem tej animacji od samego początku i się nie zawiodłem:) Bardzo zabawna animacja:) Kawał świetnej roboty!
Napisano 16 Listopad 20186 l Feedback grupy targetowej brzmiał: czemu takie krótkie?? :) Jakbyś robił coś następnego chętnie pomogę.
Napisano 17 Listopad 20186 l Autor Dzięki! :) adrian_dis - będę pamiętał o propozycji. Bardzo chętnie skorzystam z pomocy.
Napisano 12 Styczeń 20196 l Autor Tak w ramach eksperymentu dodałem napisy z tłumaczeniem dialogów z kosmiciego na polski. Od samego początku nie chciałem aby kosmici mówili po polsku albo (jak zwykle) po angielsku i chciałem film zrobić z napisami. W trakcie pracy uznałem jednak, że może być ciekawie jeżeli napisy wywalę i pozostawię historię (niezbyt skomplikowaną przecież) do interpretacji dowolnej przez widza. Ale w sumie ciekawi mnie jak film zostanie odebrany w tej formie. Dajcie znać co o tym sądzicie :) Wystarczy nacisnąć "c" albo w ustawieniach filmu wybrać. Na razie jest tylko polski ;)
Napisano 13 Luty 20196 l bardzo fajne! podziwiam ogrom pracy, osobiście wolę wersję bez napisów p.s. zauważyłem, że będziemy rywalizować o tobołek Koziołka na O!pla w tym roku, powodzenia!
Napisano 13 Luty 20196 l Autor Hej dzięki ;) Też zauważyłem Twoją animację w selekcji. Bardzo miło znaleźć się w tak zacnym gronie :D Powodzenia! :)