keid Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 (edytowane) Hej, Dawno nic tu nie wrzucałem. Widowmaker (postać z gry Overwatch), to moja najnowsza praca. Włosy początkowo miały być bardziej abstrakcyjne w swojej formie, jednak zdecydowałem się nauczyć Ornatrixa i jestem całkiem zadowolony z efektu. Powstało też więcej prac od ostatniego mojego postu na tym forum, ale chyba nie ma co spamować. Są na Artstation. Softy: 3ds max, vray, ornatrix. Edytowane 17 Listopad 2018 przez keid
Aleh Napisano 16 Listopad 2018 Napisano 16 Listopad 2018 Bardzo mi podoba! Włosy są wspaniałe! To jest pierwsza proba Ornatrixa? Jak długo to zajęło?
keid Napisano 16 Listopad 2018 Autor Napisano 16 Listopad 2018 Dzięki! Wcześniej w wolnych chwilach w pracy ogarniałem sobie parę razy sposób działania ornatrixa, ale na zasadzie stawiania guidów na sferze. Fakt, żadnej głowy wcześniej tym nie uczesałem, więc w sumie to pierwsze podejście. Po 3-4 dniach miałem już myślę podobną fryzurę co teraz, a kolejne 2 dni to była praca nad konkretnymi partiami i detalami włosów.
tomerk Napisano 20 Listopad 2018 Napisano 20 Listopad 2018 Bardzo fajna postać i świetne oświetlenie. Brawo!
Rekomendowane odpowiedzi