boni0 Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 Hej, wrzucam swój ostatni projekt. Jest to mój pierwszy oryginalny design inspirowany pierwszymi odrzutowcami oraz życiem morskim. Modele koncepcyjny i produkcyjny wykonane w Majce i Z-brush'u. Teksturowane w Painterze i renderowane za pomocą 3ds Max'a i V-Ray'a. Artstation: https://www.artstation.com/artwork/YXY9P Enjoy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 wow! super. przypomina mi stare gry, typu Oddworld, ma coś w sobie z oldschoolowego low-poly, może świetnie namalowane tekstury.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boni0 Napisano 2 Luty 2019 Autor Share Napisano 2 Luty 2019 Dzięki, zdecydowanie celowałem w old school :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Luty 2019 Share Napisano 2 Luty 2019 super i do tego bardzo nietypowy. Mega, coś jak połączenie SF z lat 60tych i współczesnego prop-designu. Może cała seria? Będzie świetnym zestawem do portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boni0 Napisano 2 Luty 2019 Autor Share Napisano 2 Luty 2019 Ciekawy pomysł. Chodzi mi po głowie jakiś wehikuł latający wiec zobaczymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 (edytowane) super i do tego bardzo nietypowy. Mega, coś jak połączenie SF z lat 60tych i współczesnego prop-designu. Może cała seria? Będzie świetnym zestawem do portfolio. Dlatego pierwsze moje skojarzenie to bylo alien gun z Fallout 4. Detal jest mega dobry tutaj. Edytowane 5 Luty 2019 przez keajra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Mi to się z Unrealem kojarzy, tym pierwszym. Tak czy siak bardzo fajne zaprojektowane i wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 przypomina mi trochę pistolet do sprężarki jaki jest u mnie na zakładzie. Ale detale kopią po jajach. Good job. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 Bardzo fajna praca. Szczególnie zbliżenia robią wrażenie. No i sam koncept fantastyczny. Gratki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boni0 Napisano 6 Luty 2019 Autor Share Napisano 6 Luty 2019 Cieszę się, ze oprócz wykonania również koncept się podoba. Przyznam ,że dość mocno się o to obawiałem .Jeśli chodzi o skojarzenie z Unrealem to nie inspirowałem się tą grą bezpośrednio. Za młodu jednak dość mocno zagrywałem się w pierwszego tournamenta więc może coś w podświadomości przetrwało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi