egon14 Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Cześć wam maluch to był wielki niewypał, poprostu sie troszke za trudny zrobił, ale to szczegół Dzis zaczynam modelować fiata 125p, juz do tego fiata mam deske rozdzielczą, która pochodzi z poloneza caro plus :) ale jest jescze nieskończona, Oto Ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 miejscami troszke krzywo ... miejscami nie do konca pasi to reszty ... ale jak na poczatek fajnie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 w polonezie caro jest nawigacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 może jako opcja w tej wersji z 8 poduszkami powietrznymi klimą elektryczymi szybami podgrzewaną kierownicą i skórzanymi siedzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 cicho to DVD ;) a ile samochodow jeszcze nie skaczyles ? ale tam powodzenia zycze ... ;) a w koniec watpie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 cicho to DVD ;) Jeszcze ekrany w zaglowkach, suficie i bagazniku :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 elo hehe, faktycznie Marcin masz racje, jest to DVD, ale bendzie ono gdzie indziej, bo tam normalnie bendą pokrętła z ogrzewania i radio, a ja chce z tego fiata zrobic coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 tylko prosze ... wes to skącz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 hehe, marcin sie niebój :P teraz zamieszczam to co narazie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Hej hehe no narazie nie ma zbyt duzo do oceny... a na tej desce zaznaczyłem co mi sie nie podoba za bardzo... pozdro i ukończ to autko bo ja też kilka aut zacząłem, a żadnego nie skończyłem...:/ gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 hym zaczynac od wnetrza ^^ dziwnie ta siatka wyglada, a poza tym krzywa, ale zycze powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Share Napisano 11 Listopad 2004 wrzucam kolejne foty Picapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 nie wiem czemu mam wrażenie że jakiś koncept z tego wyjdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 czemu koncept? przeciez jest wersja pickup :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 narazie jeszcze pick up, nie wiadomo co przyniesie nowy dzień, po nawigacji satelitarnej PS: oczywiście żartuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 hehe, wsumie masz troszke racji, to bendzie troszke koncept:P, jak mi sie uda to moze jeszce dzis wrzuce ciąg dalszy, bo teraz zabrałem sie za wnętrze:), jak zrobie wnętrze to bende sie brał za pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 no i dzis kolejne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 trojkat z tylu na nadkolu, i troche duzo poly na niektorych elementach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 elo, dzis sprubowałem zaimportować całe wnetrze do fiata, wyszło jak wyszło, zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repciu Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 mam pytanko jak juz zrobilem sobie karoserie samochodu to powlaczeniu meshh smooth i zrenderowaniu pokazuja sie dziwne jakies znieksztalcenia przy nadkolach albo na masce jak uniknac tego da sie to jakos wygladzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 mi też często się robią jakieś dziwne kolorki, ale zazwyczaj je olewam i same znikają po zarzuceniu lakieru, chociaż jeszcze w TT mi się nie wrypały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 witam długo mnie niebyło, poniewrza cały czas robiłem pruby renderków, i dzis wrzucam ostatnią fotke tego fiata, fakt brakuje jeszcze lamp i siedzień, ale sorry, mój komp tego fiat 125 juz niewytrzymie. Pozdrawiam 3m cie sie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 czyzby koniec projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 wlasnie to juz koniec?? i to przez kompa?? WSTYD;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Wstydem jest taka znajomosc ortografii ... No to pracuj na layerach, moze komp ci pociagnie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Wsydem jest taka znajomosc ortografii ... no tez prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 wstydem jest to ze stoi on na 2 kolach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 kome-->hehehe dobre:P a tak na powaznie to ja bym na jego miejscu nie rezygnowal z powodu kompa tylko schowaj czesc samochodu albo sie przomecz i rob dalej bo jest nawet fajnie:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 kolejna glupia sciema, znudzil mu sie model, zobaczcie ile topicow juz zalozyl a ile projektow skonczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 wnetrze jak widac "zaimportowalo sie" calkiem przyzwoicie ... wiec je zapisz ... wywal ... i skoncz bude ... pozniej tylko wrzucisz wnetrze do finlnego renderu i tyle :P pozdro ( a juz zaczynal mi sie podobac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 beeper, i tu sie myslisz, bo komp już naprawde mi siada przez ten modle i to niejest moja wina. P.S. WY PTRZYCIE NA ORTOGRAFIE CZY NA PRACE???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 podziel wszystko na elementy (maska. drzwi, wnetrze) i zrob hidden :D problem z glowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 skilo, mam osobno drzwi, maske, wnętrze i tak siada :( , hyba bende musiał poczekac do 4 grudnia, bo bende miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU Omg. Nie zdziw sie, jak na tym bedzie Ci chodzic podobnie, jesli nie gorzej. Lepiej dolozyc te 300-400 zl i kupic PIV 2,4 Ghz. Wydajnosc o 100% lepsza i nie bedziesz sie meczyl przy okazji z gierkami etc, bo Celerony, prawde mowiac, to syf :). Pzdr Btw. Patrzymy na prace, ale ortografia poprawna musi byc, bo jak czytam takie posty, to az mnie skreca :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 skilo, mam osobno drzwi, maske, wnętrze i tak siada :( , hyba bende musiał poczekac do 4 grudnia, bo bende miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU no ten procek to niezyb dobry pomysl wydaje mi sie ze moj athlon xp 1600+ bedzie szybszy nawet z 256 mb ramu te celerony to wielki nie wypal lepszy by byl jusz te p4. nie kupuj highlow endowych prockow ;). Glupi duron byl o niebo szybszy niz te celerony, szkoda ze go jusz nie robia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Powylaczaj sobie Meshsmootha w viewporcie a wlacz jedynie podczas renderingu i wszstko bedie dobrze, kieyds na moim sprzecie PIII 733Mhz i 128 RAm., robilem o wiele bardziej skaplikowane modele i jakos mi komp nie siadail! Trzeba myslec a nie poddawac sie od razu! pozdr P.S. Skoro wiiesz od razu ze komp Ci nie wytrzyma to po co sie w ogole za to zabierasz?! Dorosnij ! i skoncz wreszcez cos ! lub po prostu nie rob WIP-wo tylko dawaj od razu do Gallery, abysmy juz nerwow nie tracili przez Ciebie (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 hmm troche zle chamfere tylenj szyby przy naroznikach ;) i oglnie tam gdzie ppowine byc lagodne zaokraglenia to sa jakies buble :D a ta glaka zminy biegow troche duza i dluga, tak jak by mial ktos siedziec ze wzrostem 3.30 metra :D szkoda ze nie ma tylnej kanappy to by tam siedzial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 dobra ludzie wpieniłem sie, pier..... to ze mi sie komp zacina, ale tu przy wszystkich pisze SKOŃCZE TEN MODEL, jeszcze tylko lapmy, materiały i KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 masz niepołączoną karose pod przednią szybą, a tak modelik nawet fajny pozdro; powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 YO Dzis wciepne fotke która mozliwe ze jest końcowa :) Efekt niejest obiecujący ale zawsze coś :) Jeszcze bendzie fotka od tyłu :) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 skoro komp ci siada przy viewportach to moze nie rob samochodow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 model ladny ,ale oswietlenie nie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi