Napisano 11 Listopad 200420 l Cześć wam maluch to był wielki niewypał, poprostu sie troszke za trudny zrobił, ale to szczegół Dzis zaczynam modelować fiata 125p, juz do tego fiata mam deske rozdzielczą, która pochodzi z poloneza caro plus :) ale jest jescze nieskończona, Oto Ona
Napisano 11 Listopad 200420 l miejscami troszke krzywo ... miejscami nie do konca pasi to reszty ... ale jak na poczatek fajnie... pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200420 l może jako opcja w tej wersji z 8 poduszkami powietrznymi klimą elektryczymi szybami podgrzewaną kierownicą i skórzanymi siedzeniami.
Napisano 11 Listopad 200420 l cicho to DVD ;) a ile samochodow jeszcze nie skaczyles ? ale tam powodzenia zycze ... ;) a w koniec watpie ...
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor elo hehe, faktycznie Marcin masz racje, jest to DVD, ale bendzie ono gdzie indziej, bo tam normalnie bendą pokrętła z ogrzewania i radio, a ja chce z tego fiata zrobic coś takiego
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor hehe, marcin sie niebój :P teraz zamieszczam to co narazie zrobiłem
Napisano 11 Listopad 200420 l Hej hehe no narazie nie ma zbyt duzo do oceny... a na tej desce zaznaczyłem co mi sie nie podoba za bardzo... pozdro i ukończ to autko bo ja też kilka aut zacząłem, a żadnego nie skończyłem...:/ gutek
Napisano 11 Listopad 200420 l hym zaczynac od wnetrza ^^ dziwnie ta siatka wyglada, a poza tym krzywa, ale zycze powodzenia ;)
Napisano 11 Listopad 200420 l narazie jeszcze pick up, nie wiadomo co przyniesie nowy dzień, po nawigacji satelitarnej PS: oczywiście żartuje.
Napisano 12 Listopad 200420 l Autor hehe, wsumie masz troszke racji, to bendzie troszke koncept:P, jak mi sie uda to moze jeszce dzis wrzuce ciąg dalszy, bo teraz zabrałem sie za wnętrze:), jak zrobie wnętrze to bende sie brał za pake
Napisano 13 Listopad 200420 l Autor elo, dzis sprubowałem zaimportować całe wnetrze do fiata, wyszło jak wyszło, zobaczcie sami
Napisano 13 Listopad 200420 l mam pytanko jak juz zrobilem sobie karoserie samochodu to powlaczeniu meshh smooth i zrenderowaniu pokazuja sie dziwne jakies znieksztalcenia przy nadkolach albo na masce jak uniknac tego da sie to jakos wygladzic?
Napisano 13 Listopad 200420 l mi też często się robią jakieś dziwne kolorki, ale zazwyczaj je olewam i same znikają po zarzuceniu lakieru, chociaż jeszcze w TT mi się nie wrypały.
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor witam długo mnie niebyło, poniewrza cały czas robiłem pruby renderków, i dzis wrzucam ostatnią fotke tego fiata, fakt brakuje jeszcze lamp i siedzień, ale sorry, mój komp tego fiat 125 juz niewytrzymie. Pozdrawiam 3m cie sie wszyscy
Napisano 20 Listopad 200420 l Wstydem jest taka znajomosc ortografii ... No to pracuj na layerach, moze komp ci pociagnie :P.
Napisano 20 Listopad 200420 l kome-->hehehe dobre:P a tak na powaznie to ja bym na jego miejscu nie rezygnowal z powodu kompa tylko schowaj czesc samochodu albo sie przomecz i rob dalej bo jest nawet fajnie:):)
Napisano 20 Listopad 200420 l kolejna glupia sciema, znudzil mu sie model, zobaczcie ile topicow juz zalozyl a ile projektow skonczyl.
Napisano 21 Listopad 200420 l wnetrze jak widac "zaimportowalo sie" calkiem przyzwoicie ... wiec je zapisz ... wywal ... i skoncz bude ... pozniej tylko wrzucisz wnetrze do finlnego renderu i tyle :P pozdro ( a juz zaczynal mi sie podobac )
Napisano 21 Listopad 200420 l Autor beeper, i tu sie myslisz, bo komp już naprawde mi siada przez ten modle i to niejest moja wina. P.S. WY PTRZYCIE NA ORTOGRAFIE CZY NA PRACE????
Napisano 21 Listopad 200420 l podziel wszystko na elementy (maska. drzwi, wnetrze) i zrob hidden :D problem z glowy :D
Napisano 21 Listopad 200420 l Autor skilo, mam osobno drzwi, maske, wnętrze i tak siada :( , hyba bende musiał poczekac do 4 grudnia, bo bende miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU
Napisano 21 Listopad 200420 l miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU Omg. Nie zdziw sie, jak na tym bedzie Ci chodzic podobnie, jesli nie gorzej. Lepiej dolozyc te 300-400 zl i kupic PIV 2,4 Ghz. Wydajnosc o 100% lepsza i nie bedziesz sie meczyl przy okazji z gierkami etc, bo Celerony, prawde mowiac, to syf :). Pzdr Btw. Patrzymy na prace, ale ortografia poprawna musi byc, bo jak czytam takie posty, to az mnie skreca :P.
Napisano 22 Listopad 200420 l skilo, mam osobno drzwi, maske, wnętrze i tak siada :( , hyba bende musiał poczekac do 4 grudnia, bo bende miał nowego kompa z prckiem CELERON 2.6 I 512 RAMU no ten procek to niezyb dobry pomysl wydaje mi sie ze moj athlon xp 1600+ bedzie szybszy nawet z 256 mb ramu te celerony to wielki nie wypal lepszy by byl jusz te p4. nie kupuj highlow endowych prockow ;). Glupi duron byl o niebo szybszy niz te celerony, szkoda ze go jusz nie robia :(
Napisano 22 Listopad 200420 l Powylaczaj sobie Meshsmootha w viewporcie a wlacz jedynie podczas renderingu i wszstko bedie dobrze, kieyds na moim sprzecie PIII 733Mhz i 128 RAm., robilem o wiele bardziej skaplikowane modele i jakos mi komp nie siadail! Trzeba myslec a nie poddawac sie od razu! pozdr P.S. Skoro wiiesz od razu ze komp Ci nie wytrzyma to po co sie w ogole za to zabierasz?! Dorosnij ! i skoncz wreszcez cos ! lub po prostu nie rob WIP-wo tylko dawaj od razu do Gallery, abysmy juz nerwow nie tracili przez Ciebie (lol)
Napisano 22 Listopad 200420 l hmm troche zle chamfere tylenj szyby przy naroznikach ;) i oglnie tam gdzie ppowine byc lagodne zaokraglenia to sa jakies buble :D a ta glaka zminy biegow troche duza i dluga, tak jak by mial ktos siedziec ze wzrostem 3.30 metra :D szkoda ze nie ma tylnej kanappy to by tam siedzial :)
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor dobra ludzie wpieniłem sie, pier..... to ze mi sie komp zacina, ale tu przy wszystkich pisze SKOŃCZE TEN MODEL, jeszcze tylko lapmy, materiały i KONIEC
Napisano 23 Listopad 200420 l masz niepołączoną karose pod przednią szybą, a tak modelik nawet fajny pozdro; powodzenia
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor YO Dzis wciepne fotke która mozliwe ze jest końcowa :) Efekt niejest obiecujący ale zawsze coś :) Jeszcze bendzie fotka od tyłu :) POZDRAWIAM