Napisano 1 Kwiecień 20204 l Jedziemy z druga edycja? Jakies propozycje tematow? poki co mam jeden z poprzedniego watku 🙂 Temat: Mutant styl dowolny? Rzućcie swoje i wybierzemy najfajniejszy
Napisano 1 Kwiecień 20204 l Dawać mutanta!! Boże ale się przestraszyłem bo przeczytałem tytuł tego wątku i bałem się że będziemy musieli rzęźbić malować Korona wirusa jprdl 😄 Edytowane 1 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 1 Kwiecień 20204 l O taką polskę walczyłem. MUTANT który wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem? Edytowane 1 Kwiecień 20204 l przez gryzon
Napisano 1 Kwiecień 20204 l Glos na mutanta :) wszelkie niedorobki to po prostu będzie wina mutacji a nie brak skila 😄 Pamietalem ze na maxie kiedyś było cos podobnego chyba tygodniowy speed painting? I miałem nadzieje ze możesz cos podobnego powstanie znowu :) no także ekstra
Napisano 1 Kwiecień 20204 l Autor btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to?
Napisano 1 Kwiecień 20204 l 7 minut temu, KLICEK napisał: btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? Może jakieś 3 ikonki medali (złoto, srebro i brąz) a reszta jako uczestnicy. Wszystko w oddzielnej sekcji a w sekcji wątki ogłoszenie i prace, ankieta, zwycięzcy.
Napisano 1 Kwiecień 20204 l może podpiąć to w jakieś widoczne miejsce na stronie tak zeby każdy nowy człek co wchodził to widział że takie rzeczy się tu odprawiają? A zwycięzka praca po głosowanku umieszczana automatycznie w galerii na głównej stronie Edytowane 1 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 13 Kwiecień 20204 l W dniu 1.04.2020 o 16:40, KLICEK napisał: btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Może w dziale wip przypięty temat w którym byliby zwycięzcy z każdej edycji (tak jak sondy tylko ze na stale) i każdy będzie mógł sobie przegladac te najlepsze pracki