Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dawać mutanta!! Boże ale się przestraszyłem bo przeczytałem tytuł tego wątku i bałem się że będziemy musieli rzęźbić malować Korona  wirusa jprdl 😄

• O taką polskę walczyłem. MUTANT który wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem?

• Może być 😉 Już mi w głowie świeci ta toksyczna zieleń ;D 

Napisano

Dawać mutanta!!

Boże ale się przestraszyłem bo przeczytałem tytuł tego wątku i bałem się że będziemy musieli rzęźbić malować Korona  wirusa jprdl 😄

Edytowane przez tr3buh

Napisano

O taką polskę walczyłem. MUTANT który wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem?

Edytowane przez gryzon

Napisano

Glos na mutanta :) wszelkie niedorobki to po prostu będzie wina mutacji a nie brak skila 😄

Pamietalem ze na maxie kiedyś było cos podobnego chyba tygodniowy speed painting? I miałem nadzieje ze możesz cos podobnego powstanie znowu :)

no także ekstra 

Napisano
7 minut temu, KLICEK napisał:

btw.  Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? 

Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? 

Może jakieś 3 ikonki medali (złoto, srebro i brąz) a reszta jako uczestnicy. Wszystko w oddzielnej sekcji a w sekcji wątki ogłoszenie i prace, ankieta, zwycięzcy. 

Napisano

może podpiąć to w jakieś widoczne miejsce na stronie tak zeby każdy nowy człek co wchodził to widział że takie rzeczy się tu odprawiają?

A zwycięzka praca po głosowanku umieszczana automatycznie w galerii na głównej stronie

Edytowane przez tr3buh

Napisano
W dniu 1.04.2020 o 16:40, KLICEK napisał:

btw.  Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? 

Może w dziale wip przypięty temat w którym byliby zwycięzcy z każdej edycji (tak jak sondy tylko ze na stale) i  każdy będzie mógł sobie przegladac te najlepsze pracki