KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Jedziemy z druga edycja? Jakies propozycje tematow? poki co mam jeden z poprzedniego watku 🙂 Temat: Mutant styl dowolny? Rzućcie swoje i wybierzemy najfajniejszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Mutant brzmi świetnie, głos na mutanta 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 (edytowane) Dawać mutanta!! Boże ale się przestraszyłem bo przeczytałem tytuł tego wątku i bałem się że będziemy musieli rzęźbić malować Korona wirusa jprdl 😄 Edytowane 1 Kwiecień 2020 przez tr3buh 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Mutant może być. Chyba tego grzyba zrobię 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brafc Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Również głos na mutanta 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Może być 😉 Już mi w głowie świeci ta toksyczna zieleń ;D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 (edytowane) O taką polskę walczyłem. MUTANT który wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem? Edytowane 1 Kwiecień 2020 przez gryzon 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Glos na mutanta :) wszelkie niedorobki to po prostu będzie wina mutacji a nie brak skila 😄 Pamietalem ze na maxie kiedyś było cos podobnego chyba tygodniowy speed painting? I miałem nadzieje ze możesz cos podobnego powstanie znowu :) no także ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Jakby wszyscy byli zgodni jak my tutaj na świecie żyło by się lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte17 Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 7 minut temu, KLICEK napisał: btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? Może jakieś 3 ikonki medali (złoto, srebro i brąz) a reszta jako uczestnicy. Wszystko w oddzielnej sekcji a w sekcji wątki ogłoszenie i prace, ankieta, zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 (edytowane) może podpiąć to w jakieś widoczne miejsce na stronie tak zeby każdy nowy człek co wchodził to widział że takie rzeczy się tu odprawiają? A zwycięzka praca po głosowanku umieszczana automatycznie w galerii na głównej stronie Edytowane 1 Kwiecień 2020 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 13 Kwiecień 2020 Share Napisano 13 Kwiecień 2020 W dniu 1.04.2020 o 16:40, KLICEK napisał: btw. Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? Może w dziale wip przypięty temat w którym byliby zwycięzcy z każdej edycji (tak jak sondy tylko ze na stale) i każdy będzie mógł sobie przegladac te najlepsze pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi