Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jedziemy z druga edycja?

Jakies propozycje tematow? poki co mam jeden z poprzedniego watku 🙂

Temat: 

Mutant styl dowolny? 

Rzućcie swoje i wybierzemy najfajniejszy

• Like 1
Napisano (edytowane)

Dawać mutanta!!

Boże ale się przestraszyłem bo przeczytałem tytuł tego wątku i bałem się że będziemy musieli rzęźbić malować Korona  wirusa jprdl 😄

Edytowane przez tr3buh
  • Like 1
  • Haha 3
Napisano

Glos na mutanta :) wszelkie niedorobki to po prostu będzie wina mutacji a nie brak skila 😄

Pamietalem ze na maxie kiedyś było cos podobnego chyba tygodniowy speed painting? I miałem nadzieje ze możesz cos podobnego powstanie znowu :)

no także ekstra 

Napisano

btw.  Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? 

Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? 

Napisano
7 minut temu, KLICEK napisał:

btw.  Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca? 

Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to? 

Może jakieś 3 ikonki medali (złoto, srebro i brąz) a reszta jako uczestnicy. Wszystko w oddzielnej sekcji a w sekcji wątki ogłoszenie i prace, ankieta, zwycięzcy. 

Napisano (edytowane)

może podpiąć to w jakieś widoczne miejsce na stronie tak zeby każdy nowy człek co wchodził to widział że takie rzeczy się tu odprawiają?

A zwycięzka praca po głosowanku umieszczana automatycznie w galerii na głównej stronie

Edytowane przez tr3buh
Napisano
W dniu 1.04.2020 o 16:40, KLICEK napisał:

Może w dziale wip przypięty temat w którym byliby zwycięzcy z każdej edycji (tak jak sondy tylko ze na stale) i  każdy będzie mógł sobie przegladac te najlepsze pracki