Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dawa膰 mutanta!! Bo偶e ale si臋 przestraszy艂em bo przeczyta艂em tytu艂 tego w膮tku i ba艂em si臋 偶e b臋dziemy musieli rz臋藕bi膰 malowa膰 Korona聽 wirusa jprdl 馃槃

• O tak膮 polsk臋聽walczy艂em. MUTANT kt贸ry wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem?

• Mo偶e by膰 馃槈聽Ju偶 mi w g艂owie 艣wieci ta toksyczna ziele艅 ;D聽

Napisano

Dawa膰 mutanta!!

Bo偶e ale si臋 przestraszy艂em bo przeczyta艂em tytu艂 tego w膮tku i ba艂em si臋 偶e b臋dziemy musieli rz臋藕bi膰 malowa膰 Korona聽 wirusa jprdl 馃槃

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Mo偶e by膰 馃槈聽Ju偶 mi w g艂owie 艣wieci ta toksyczna ziele艅 ;D聽

Napisano

O tak膮 polsk臋聽walczy艂em. MUTANT kt贸ry wypruje niegodziwcom flaki. Jedziemy z koxem?

Edytowane przez gryzon

Napisano

Glos na mutanta :) wszelkie niedorobki to po prostu b臋dzie wina mutacji a nie brak skila 馃槃

Pamietalem ze na maxie kiedy艣 by艂o cos podobnego chyba tygodniowy speed painting? I mia艂em nadzieje ze mo偶esz cos podobnego powstanie znowu聽:)

no tak偶e ekstra聽

Napisano
7 minut temu, KLICEK napisa艂:

btw.聽 Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca?聽

Troche nie mam na to pomyslu, jakis watek? jakies miejsce na forum na to?聽

Mo偶e jakie艣 3 ikonki medali (z艂oto, srebro i br膮z) a reszta jako uczestnicy. Wszystko w oddzielnej sekcji a w sekcji w膮tki og艂oszenie i prace, ankieta, zwyci臋zcy.聽

Napisano

mo偶e podpi膮膰 to w jakie艣 widoczne miejsce na stronie tak zeby ka偶dy nowy cz艂ek co wchodzi艂 to widzia艂 偶e takie rzeczy si臋 tu odprawiaj膮?

A zwyci臋zka praca po g艂osowanku umieszczana automatycznie w galerii na g艂贸wnej stronie

Edytowane przez tr3buh

Napisano
W dniu 1.04.2020 o 16:40, KLICEK napisa艂:

btw.聽 Macie jakis pomysl co mozna by zrobic i jak mozna by uwiecznic te speedy np. 3 pierwsze miejsca?聽

Mo偶e w dziale wip przypi臋ty temat w kt贸rym byliby zwyci臋zcy z ka偶dej edycji (tak jak sondy tylko ze na stale) i聽 ka偶dy b臋dzie m贸g艂 sobie przegladac te najlepsze pracki

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci