Napisano 6 Sierpie艅 20204 l No dziendobry! 聽 To co lecimy z kolejnym tematem? macie sily i checi? 馃檪聽聽Jezeli tak to zarzucajcie tematami, wybierzemy cos fajnego 馃檪
Napisano 6 Sierpie艅 20204 l Super Heroes聽 Inspiracje polecam 馃槃聽 https://www.youtube.com/watch?v=06rueu_fh30
Napisano 6 Sierpie艅 20204 l Krystalicy Lud g贸rnik贸w. Przed trzema tysi膮cami lat doprowadzili do katastrofy ekologicznej, kt贸ra zdruzgota艂a ca艂y kontynent. Podczas prowadzenia prac wydobyli bry艂k臋 nieznanego minera艂u. Grudka mia艂a obj臋to艣膰 nie wi臋ksz膮 ni偶 pi臋艣膰 lecz podczas prowadzenia nad ni膮 bada艅 zacz臋艂a gwa艂townie zwi臋ksza膰 swoje rozmiary po czym eksplodowa艂a. Konsekwencjami wydarzenia by艂a ca艂kowita zmiana klimatu, obszar pokry艂 si臋 substancj膮 do z艂udzenia przypominaj膮c膮 l贸d.聽 G贸rnicy doznali mutacji, kt贸ra mia艂a wp艂yw zar贸wno na ich wygl膮d zewn臋trzny jak i zachowanie. Ich sk贸ra sta艂a si臋 blada, oblicza surowe, ko艅czyny sta艂y si臋 d艂ugie i聽smuk艂e. Cia艂a maj膮 pokryte聽kryszta艂ami. Stali si臋 bardzo agresywni i ekspansywni. Potrafi膮 oswoi膰 stworzenia z g艂臋bi ziemi, kt贸re sta艂y si臋 ich towarzyszami w walce.Uniwersum: FantasyZadanie: Zobrazowa膰 wygl膮d postaci, potwor贸w, miasta lub broni inspiruj膮c si臋 powy偶szym opisem.聽
Napisano 10 Sierpie艅 20204 l Autor no wlasnie taka cisza, wszyscy na wakacjach 馃槃聽sezon ogorkowy w pelni 馃槃
Napisano 10 Sierpie艅 20204 l Mocy przybywaj 馃槷聽 Siedz臋 na urlopie w 35 stopniowym upale, 10cio godzinny render leci, jaki艣 kot ??!聽li偶e mi palce u nogi.jebla idzie dosta膰. Trzymajcie si臋 na tych wakacjach!!!
Napisano 31 Sierpie艅 20204 l Temat: Dzieci艅stwo Jestem ciekawa, jak wygl膮da艂yby wasze prace w klimacie dzieci臋cym 馃檪聽Praca mog艂aby przedstawia膰 wszystko co kojarzy si臋 z dzieci艅stwem, od banalnych rzeczy typu puszczanie latawca聽po bardziej kreatywne czynno艣ci, kt贸re tylko dzieci potrafi膮 wymy艣li膰 馃槃聽Obrazek m贸g艂by by膰 smutny, weso艂y, czy nawet mroczny z potworami czaj膮cymi si臋 pod 艂贸偶kiem lub w czelu艣ciach szafy...聽Wszystko co wam do g艂owy wpadnie 馃檪聽Sama ch臋tnie bym spr贸bowa艂a wzi膮膰 udzia艂, ale nie wiem, czy umiej臋tno艣ci mi na to pozwol膮 馃槙聽Cho膰 kto wie? Mo偶e uda艂oby mi si臋 narysowa膰 jakie艣聽dziecko, od ty艂u...聽z d艂o艅mi w kieszeniach, z wysok膮 traw膮 zas艂aniaj膮c膮 nogi i jeszcze czapk膮 na w艂osach :D聽
Napisano 7 Wrzesie艅 20204 l Autor @Margo Art聽super pomysl 馃檪聽 聽 No a jak tam chlopaki? wrociliscie juz z wakacji? 馃槃
Napisano 14 Wrzesie艅 20204 l a te偶 moge se co艣 dziabn膮膰, mo偶naby ustali膰 limit czasowy na tego speeda 2h np,?聽
Napisano 17 Pa藕dziernik 20204 l Szczepionka szczepionk膮, ale fajnie by by艂o zrobi膰 jeszcze jeden TSP zanim wszyscy umrzemy... Niech kto艣 za艂o偶y jaki艣 temat ludziska.
Napisano 17 Pa藕dziernik 20204 l Autor to co? temacik: "KrystalicyLud g贸rnik贸w. Przed trzema tysi膮cami lat doprowadzili do katastrofy ekologicznej, kt贸ra zdruzgota艂a ca艂y kontynent. Podczas prowadzenia prac wydobyli bry艂k臋 nieznanego minera艂u. Grudka mia艂a obj臋to艣膰 nie wi臋ksz膮 ni偶 pi臋艣膰 lecz podczas prowadzenia nad ni膮 bada艅 zacz臋艂a gwa艂townie zwi臋ksza膰 swoje rozmiary po czym eksplodowa艂a. Konsekwencjami wydarzenia by艂a ca艂kowita zmiana klimatu, obszar pokry艂 si臋 substancj膮 do z艂udzenia przypominaj膮c膮 l贸d.聽G贸rnicy doznali mutacji, kt贸ra mia艂a wp艂yw zar贸wno na ich wygl膮d zewn臋trzny jak i zachowanie. Ich sk贸ra sta艂a si臋 blada, oblicza surowe, ko艅czyny sta艂y si臋 d艂ugie i聽smuk艂e. Cia艂a maj膮 pokryte聽kryszta艂ami. Stali si臋 bardzo agresywni i ekspansywni. Potrafi膮 oswoi膰 stworzenia z g艂臋bi ziemi, kt贸re sta艂y si臋 ich towarzyszami w walce.Uniwersum:聽FantasyZadanie:Zobrazowa膰 wygl膮d postaci, potwor贸w, miasta lub broni inspiruj膮c si臋 powy偶szym opisem.聽"
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto