michalo Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 Przyznam, że skromnie ale fajnie 😉 Od tej wersji MD przechodzi na tryb subskrypcji. Kto ma możliwość upgradu może jeszcze to zrobić chyba do 13. włącznie a portem zostanie już tylko subskrypcja. Jak jest taka moda ostatnio to i MD ma już dynamiczne pędzle 😉 reszta ficzerów tutaj https://www.marvelousdesigner.com/learn/newfeature#3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 Auto Fitting bardzo spoko, reszta - wszystko jedno 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 (edytowane) suacie, bo ciężko mi się doczytać- licencja dla firm to 1700$ na rok i to jest jasne, ale ta personalna to 1 time fee czy 39$ co miesiąc? EDIT Dobra, już doczytałem gdzieś zewnętrznie, że to miesięcznie 😮 Edytowane 25 Listopad 2020 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 25 Listopad 2020 Autor Share Napisano 25 Listopad 2020 Miesięczna opłata. Licencja wieczysta została wycofana - istnieje tylko dal ludzi robiacych update ze starszych wersji. Ale do wersji 12 tylko, właśnie się doczytałem. https://www.marvelousdesigner.com/company/news/view/54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 Spoko, ta miesieczna jest OK, bardzo rzadko bym potrzebowal tego softu. Szkoda, ze nie ma jakiejs niekomercyjnej wersji zeby go ogarnac najpierw porzadnie bo jedyne co w nim zrobilem to pierzyna i poduszki kiedys 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 25 Listopad 2020 Autor Share Napisano 25 Listopad 2020 15 minut temu, Nezumi napisał: Spoko, ta miesieczna jest OK, bardzo rzadko bym potrzebowal tego softu. Szkoda, ze nie ma jakiejs niekomercyjnej wersji zeby go ogarnac najpierw porzadnie bo jedyne co w nim zrobilem to pierzyna i poduszki kiedys 😄 Sławek, zawsze jest taka wersja 🏴☠️😂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 3 minutes ago, michalo said: Sławek, zawsze jest taka wersja 🏴☠️😂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 Zupelnie nie wiem o czym mowicie.... eee he he.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Listopad 2020 Share Napisano 28 Listopad 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi