Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 167,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
"małe" czyszczenie pulpitu i odpowiedni nastrój na ulubionego Gigerka

Giger byla kobietą :P

Napisano

Christian

PS: To co jest w folderach moze znajdzie sie kuedys w dziale samorobek, ale ciii :D

Napisano

pfffff

Dunde - pogielo cie kompletnie :> ... takiego czegos to ja jeszcze nie widzialem ...

jak w tym max dziala ? ja bym chyba sobie kark skręcił gdybym musial tak to obracać ;]

Napisano

musi nieźle żreć pamięć taka nakładka shella

Napisano

Ja bym zgłupiał gdybym musiał tyle to obracać :)

A zawsze mam kilkanaście okien pootwieranych :)

Był całą ta sferę zagracił w przeciągu 3 min od czasu zalogowania się do systemu.

Napisano

DUNDE-> upiekłeś dwie pieczenie w jednym piekarniku ;) zobaczyliśmy Twój pulpit jak i usłyszeliśmy głos (coś podchodzące pod drugą stronę ekranu). Mi też by chyba było niewygodnie. Ale wodotryski lubię owszem :]

Napisano
Giger byla kobietą :P

ponoć Kopernik też była kobietą :P

HRGiger.jpg

GIGER WE WŁASNEJ OSOBIE

Napisano

heh! wejdźcie tutaj TUTAJ i poczytajcie sobie! Pobawiłem się jakieś 5-6 h i wyszło mi coś takiego:

mymac.jpg

(to nie jest mac :D )

Napisano

salv to nie jest cenzura! to po prostu celowe ukrywanie pewnych rzeczy :D

Napisano

zadupie to miejsce obecnego zamieszkania a analki to kumple z Medycznej z kierunku ANALityka Medyczna :D

Napisano

Mueheheh, co za zakladki w gadu xD. *rofl*

BTW. Ile to pamieci zzera? :x

Napisano

ok 25MB... ale na razie nie widzę różnicy w funkcjonowaniu systemu

po za tym zrezygnowałem ze zmian pasków w explorerze i zmian ikon pulpitu. takie bajery o wiele bardziej spowolniają system

Napisano

heh a co wy wiecie o pulpitach. Pulpit powinien być prosty, niezagracony i wszytko łątwodostępne. Bierzcie przykład :)

a tak na serio to ja poprostu nie rozumiem jak można tyle wodotryskół walić na pulpit

2.jpg

Napisano

Masater: czego urzyłeś by TAK skomponować sobie pulpicik?:)

-----

sorki, za post.... zamiast poczytać odrazu zapytałem... już wszystko jasne;)

Napisano

Azezello: ano użyłem swojej tapetki i 2 themów superkaramby, do tego icon-theme "nuvola" i włączyłem przeźroczyste panele i to chyba wszystko, a i jszcze czcionki odpowiedniez aa i odpowiednio dobrany zestaw kolorów, no i jeszcze takie rzeczy jak styl widgetów "plastik" i skórka na menadżer logowania ale tych ostatnich to raczej tu nie widać :)

Napisano

Ja ostatnio zmieniłem sprzęci troszke i pomyślałem, że co tam bende sobie żałował i zrobiłem sobie coś takiego z pulpitu:

13ta.th.jpg

Napisano

eeenooo jak każdy będzie sprzątał to nie zabawa ;) widze ze pogrywasz w world of warcraft :D

Napisano

Heh, ale caly pulpit byl w smieciach! :P Pozatym i tak mialem posprzątać...

Co do WoW'a to oczywiście, gram, gram... czyżby mój ziomek? :P Jak tak - to powiedz jaki serwer ;]. A wlasnie - jeśli komuś się nudzi, to chętnie zagram w NwN'a, Bfa, bądź w WoW'a...

Abonament jest gupi!

Napisano

no właśnie ten abonament zżarł mnie po 2 miesiącach zabawy :D a i tak byłem nie miłosiernie kopany także mała strata...btw avatar z star-wars'a ?

Napisano

Heh, ja jade na "darmowym etapie", zobaczymy co będzie później. Co do kopania, to mam łotra i ja im kopie :P . A co do avatarka - yep, screen z trailera. Ostatnio mnie strasznie telepie, nic nie mogę zrobić, nawet szklanki przytrzymać, grać przestałem, modelować przestalem, rysować przestalem i oglądam trailery... non stop. Od Teastera po Upadek. Czy to już fanatyzm? :>

A tak serio - to już się doczekać nie mogę. I tyle. :)

Napisano

prawie spadł na drugą stronę, ale go przytrzymam ;]

po dłuuugiej konfiguracji gentoo nabrało wreszcie oczekiwanych kształtów, zabrałem się więc za pulpit, zrobiłem go na podobieństwo starego, chociaż z pewnymi modyfikacjami. Ikonki jeszcze wymagają troszkę pracy.

th_53d_desk.jpg

Napisano

ok, coś tam kombinowałem ze stylami qt w kde i skórką firefoxa. Nie da się ukazać większości ciekawostek ale coś tam spróbuję ;]

scr28qu.th.jpgscr36kr.th.jpgscr44kz.th.jpg

Napisano

Wow! Razor az szkoda takie piekne auto tyloma ikonkami zaslaniac ;)

Napisano

to sie nazywa wazeliniarz :D

edit-----------------------------------------

kakrotto13 - omfg :D