Christian Noir Stein Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 RA - widzę odnośniki do gier planszowych na pulpicie? :) Ostatnio zbieram na parę nowych pudełek i akurat min. na Carcassonne (+ wsio dodatki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 "małe" czyszczenie pulpitu i odpowiedni nastrój na ulubionego Gigerka Giger byla kobietą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Christian PS: To co jest w folderach moze znajdzie sie kuedys w dziale samorobek, ale ciii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 pfffff Dunde - pogielo cie kompletnie :> ... takiego czegos to ja jeszcze nie widzialem ... jak w tym max dziala ? ja bym chyba sobie kark skręcił gdybym musial tak to obracać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 musi nieźle żreć pamięć taka nakładka shella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 nie chcialbym takiego, nie podoba mi sie :P wole standardzik bez takich yyy tuningow :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Ja bym zgłupiał gdybym musiał tyle to obracać :) A zawsze mam kilkanaście okien pootwieranych :) Był całą ta sferę zagracił w przeciągu 3 min od czasu zalogowania się do systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 DUNDE-> upiekłeś dwie pieczenie w jednym piekarniku ;) zobaczyliśmy Twój pulpit jak i usłyszeliśmy głos (coś podchodzące pod drugą stronę ekranu). Mi też by chyba było niewygodnie. Ale wodotryski lubię owszem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Giger byla kobietą :P ponoć Kopernik też była kobietą :P GIGER WE WŁASNEJ OSOBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudi_88 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Dunde jak się nazywa program do robienia takiego pulpitu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 heh! wejdźcie tutaj TUTAJ i poczytajcie sobie! Pobawiłem się jakieś 5-6 h i wyszło mi coś takiego: (to nie jest mac :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 cenzura gg mnie rozwaliła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 salv to nie jest cenzura! to po prostu celowe ukrywanie pewnych rzeczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 zakładki "zadupie" "analki" lol :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 zadupie to miejsce obecnego zamieszkania a analki to kumple z Medycznej z kierunku ANALityka Medyczna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Mueheheh, co za zakladki w gadu xD. *rofl* BTW. Ile to pamieci zzera? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 ok 25MB... ale na razie nie widzę różnicy w funkcjonowaniu systemu po za tym zrezygnowałem ze zmian pasków w explorerze i zmian ikon pulpitu. takie bajery o wiele bardziej spowolniają system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 heh a co wy wiecie o pulpitach. Pulpit powinien być prosty, niezagracony i wszytko łątwodostępne. Bierzcie przykład :) a tak na serio to ja poprostu nie rozumiem jak można tyle wodotryskół walić na pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Masater: czego urzyłeś by TAK skomponować sobie pulpicik?:) ----- sorki, za post.... zamiast poczytać odrazu zapytałem... już wszystko jasne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 buehehe o ile dobrze mi wiadomo to jest KDE na linuxie (gentoo bodajże ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Azezello: ano użyłem swojej tapetki i 2 themów superkaramby, do tego icon-theme "nuvola" i włączyłem przeźroczyste panele i to chyba wszystko, a i jszcze czcionki odpowiedniez aa i odpowiednio dobrany zestaw kolorów, no i jeszcze takie rzeczy jak styl widgetów "plastik" i skórka na menadżer logowania ale tych ostatnich to raczej tu nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 A, to już wszystko jasne. Thx za odpowiedź:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Ja ostatnio zmieniłem sprzęci troszke i pomyślałem, że co tam bende sobie żałował i zrobiłem sobie coś takiego z pulpitu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 aktualizacja, superkaramba, amarok, kde, jednym słowem przemeblowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 a co se będe żałował ;) , Salvator fajny ten twój. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 oh dżis, to jest już dewiacja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 A u mnie constans [no prawie :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Mi się pulpit trochę ostatnio zasyfił (ech ten kosz). Musiałem zrobić porządki. http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/pulpit_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Zrobilem specjalnie na tą okazję porządek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 eeenooo jak każdy będzie sprzątał to nie zabawa ;) widze ze pogrywasz w world of warcraft :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Heh, ale caly pulpit byl w smieciach! :P Pozatym i tak mialem posprzątać... Co do WoW'a to oczywiście, gram, gram... czyżby mój ziomek? :P Jak tak - to powiedz jaki serwer ;]. A wlasnie - jeśli komuś się nudzi, to chętnie zagram w NwN'a, Bfa, bądź w WoW'a... Abonament jest gupi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 no właśnie ten abonament zżarł mnie po 2 miesiącach zabawy :D a i tak byłem nie miłosiernie kopany także mała strata...btw avatar z star-wars'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Heh, ja jade na "darmowym etapie", zobaczymy co będzie później. Co do kopania, to mam łotra i ja im kopie :P . A co do avatarka - yep, screen z trailera. Ostatnio mnie strasznie telepie, nic nie mogę zrobić, nawet szklanki przytrzymać, grać przestałem, modelować przestalem, rysować przestalem i oglądam trailery... non stop. Od Teastera po Upadek. Czy to już fanatyzm? :> A tak serio - to już się doczekać nie mogę. I tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 prawie spadł na drugą stronę, ale go przytrzymam ;] po dłuuugiej konfiguracji gentoo nabrało wreszcie oczekiwanych kształtów, zabrałem się więc za pulpit, zrobiłem go na podobieństwo starego, chociaż z pewnymi modyfikacjami. Ikonki jeszcze wymagają troszkę pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 To i ja wkleję obecny pulpit : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 nie pytam po co Ci tyle komunikatorów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Do niedawna było jeszcze ICQ ale akurat mam go już serdecznie dosyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 ok, coś tam kombinowałem ze stylami qt w kde i skórką firefoxa. Nie da się ukazać większości ciekawostek ale coś tam spróbuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Jak wszyscy pokazują to i ja pokażę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Wow! Razor az szkoda takie piekne auto tyloma ikonkami zaslaniac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 razor przyznaj sie specjalnie nawaliłes tyle ikonek ;] a jeszcze mój pulpit (tło tak wygląda przez kompresje jpega w orginale ( http://www.marvey.prv.pl/hk.jpg dużo lepsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 razor nie tylko ty masz taki balagan ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 to sie nazywa wazeliniarz :D edit----------------------------------------- kakrotto13 - omfg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Jaki duzo monit :O n/c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 lol - lula 3d demo :> w co ty się bawisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 No a u mnie zawsze to samo [mimo formatow itp xD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Salvator -> sprawdzalem tylko grafike :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 W koncu zaczeles uzywac jedynego slusznego linucha widze ;) ok, coś tam kombinowałem ze stylami qt w kde i skórką firefoxa. Nie da się ukazać większości ciekawostek ale coś tam spróbuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 no to ja teraz a potem(jutro) będzie po liftingu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 naprawdę nienawidzę tych ochydnych niebieskich kolorków! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi