Napisano 30 Sierpień 20231 r Jak ktoś chce zapodać lajka to zapraszam 🙂https://www.artstation.com/artwork/9Ez0xL
Napisano 30 Sierpień 20231 r Bardzo ładne kadry! A ja przy okazji dowiedziałem się co to jest Gaea. Wygląda na ciekawy soft (w niesamowicie uczciwej cenie z tego co widzę).
Napisano 31 Sierpień 20231 r Autor 14 godzin temu, Destroyer napisał(a): Ładnie! Ma takie miękki, niemal malarski styl, fajnie wygląda 🙂 Dzięki 😄 Ja po takim czasie siedzenia na tym widzę już tylko gdzie są błędy 😄 13 godzin temu, adek napisał(a): Bardzo ładne kadry! A ja przy okazji dowiedziałem się co to jest Gaea. Wygląda na ciekawy soft (w niesamowicie uczciwej cenie z tego co widzę). Gaea sztos. Ma swoje problemu ale może w 2.0 będzie lepiej. Jest też world creator który działa na gpu więc jak masz dobrą kartę to też można spojrzeć 🙂 3 godziny temu, Mortom napisał(a): WOW! Piękne, naprawdę piękne. Świetna robota! Dzięki! 2 godziny temu, michalo napisał(a): Świetna stylówa. Takie to mięsiste, że aż prawdziwsze niż prawdziwe. Fajnie że tak to widzicie 😄
Napisano 31 Sierpień 20231 r Autor 2 godziny temu, blazejbobek napisał(a): Piękna praca! Gratzy! 🙂 Dzięki 😄