kozioo Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Taki powrót do przeszłości ;) Niedługo powinny dojść kolejne ujęcia. a tutaj bez PS http://members.lycos.co.uk/kozioo/evo7final.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 i co ja moge powiedziec bardzo ladnie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Witam :) Nie podoba mi sie pare rzeczy: 1) refleksy po lewej stronie (tam z tylu nad kolem), 2) niektore krawedzie sa troszke poszarpane 3) szyba po lewej stronie generalnie im bardziej w prawo tego obrazu tym lepiej to wyglada:) Widze tez ze zaliczyles postep od ostatniego samochodu - bravo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 bardzo fajny renderek, trochę za ciemny w niektórych miejscach ale ogólnie fajny ;) a teraz pokaż to cudo bez lakieru co by można było bugi wyłapać :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 moja opinie znasz na bieżąco :D pogratulować wytrwałości i umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 kozioo -> mnie to zawsze będzie cieszyć jak będę widział taki model; sam takiego bym nie zrobił, że o zabieraniu się do tego już nie wspomnę ;) Pionier niewątpliwie zna się lepiej więc moja rada to: weź pod uwagę rady innych Życzę powodzenia, na prawdę ladniusi WIP`ek rrrrrrrrr......... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Jeszcze szczękę zbieram z ziemi :D bravo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 ja tam bym go pokazal w troche innym srodowisku ... bo chyba na tej scenie go nie zostawisz ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 Czas odeprzeć (;P) zarzuty: -refleksy - musiałem pojść na kompromis - nie znalazłem takiego ustawienia, w którym idealnie wygląda i przód i tył. W montowanie 2 ujęć nie chciałem sie bawić (roznice w oswietleniu mogłyby sprawe skomplikować) -poszarpane krawędzie - to jest dla mnie zagadka;) ustawiłem AA w Vrayu na 2:4. Sądziłem że powinno wystarczyć. -ciemność - tak miało być, moze mam za jasny monitor;) -inne otoczenie - się pomyśli;) Jak znajde troche czasu i wpadnie mi do głowy jakis fajny pomysł to kto wie... renderkow jeszcze nei dorzucam bo nic nowego nie zrobiłem - szkoła & nfsu2 przeszkadzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 ładnie tylko 2 małe ale ;) wiem że drzwi specjalnie gładkie zrobiłeś ale czegoś tam jednak brakuje ;) i chyba zapomniałeś prawego przedniego koła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 no modelik bardzo ładny; gratulacje; sikham koło prawe jest, nawet je widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Jak juz Chudy zauważył prawe koło jest;) Lewe zresztą tez. Nawet tylnie (nie pytajcie po co, ale jest;p). A czego w drzwiach zapomnialem to dalej nie wiem;). Obiecany renderek bez materiałów. Na inne ujęcia z materiałami musze chyba poczekać do weekendu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 jak zwykle, nie ma większych bugów to nikomu się nie chce nic pisać ;) ja dla odmiany poproszę o więcej ujęć z takim materiałem i oświetleniem, zwłaszcza od tyłu :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 O mnie tez czegos w drzwiach brakowalo ale juz wiem czego :) uszczelka jest czarna jak szyba i dlatego tak mi to dziwnie wygladalo ! No i pracka rewelacyjna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 bardzo ladny model, render tez nidczego sobie. a co do AA to ja wypracowalem jak dla mnie najlepssze ustawienia -2 / 3 i zaznaczone rand. pozdrawiam i czekam na rendery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi