kozioo Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Taki powrót do przeszłości ;) Niedługo powinny dojść kolejne ujęcia. a tutaj bez PS http://members.lycos.co.uk/kozioo/evo7final.jpg
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 i co ja moge powiedziec bardzo ladnie :):)
Pionier Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 Witam :) Nie podoba mi sie pare rzeczy: 1) refleksy po lewej stronie (tam z tylu nad kolem), 2) niektore krawedzie sa troszke poszarpane 3) szyba po lewej stronie generalnie im bardziej w prawo tego obrazu tym lepiej to wyglada:) Widze tez ze zaliczyles postep od ostatniego samochodu - bravo. Pozdrawiam
Loozack Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 bardzo fajny renderek, trochę za ciemny w niektórych miejscach ale ogólnie fajny ;) a teraz pokaż to cudo bez lakieru co by można było bugi wyłapać :> pozdrawiam
Michas Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 moja opinie znasz na bieżąco :D pogratulować wytrwałości i umiejętności :)
Leru Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 kozioo -> mnie to zawsze będzie cieszyć jak będę widział taki model; sam takiego bym nie zrobił, że o zabieraniu się do tego już nie wspomnę ;) Pionier niewątpliwie zna się lepiej więc moja rada to: weź pod uwagę rady innych Życzę powodzenia, na prawdę ladniusi WIP`ek rrrrrrrrr......... ;)
Beatou Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Jeszcze szczękę zbieram z ziemi :D bravo ;]
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 ja tam bym go pokazal w troche innym srodowisku ... bo chyba na tej scenie go nie zostawisz ... ?
kozioo Napisano 21 Listopad 2004 Autor Napisano 21 Listopad 2004 Czas odeprzeć (;P) zarzuty: -refleksy - musiałem pojść na kompromis - nie znalazłem takiego ustawienia, w którym idealnie wygląda i przód i tył. W montowanie 2 ujęć nie chciałem sie bawić (roznice w oswietleniu mogłyby sprawe skomplikować) -poszarpane krawędzie - to jest dla mnie zagadka;) ustawiłem AA w Vrayu na 2:4. Sądziłem że powinno wystarczyć. -ciemność - tak miało być, moze mam za jasny monitor;) -inne otoczenie - się pomyśli;) Jak znajde troche czasu i wpadnie mi do głowy jakis fajny pomysł to kto wie... renderkow jeszcze nei dorzucam bo nic nowego nie zrobiłem - szkoła & nfsu2 przeszkadzają...
sikham Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 ładnie tylko 2 małe ale ;) wiem że drzwi specjalnie gładkie zrobiłeś ale czegoś tam jednak brakuje ;) i chyba zapomniałeś prawego przedniego koła :)
chudy Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 no modelik bardzo ładny; gratulacje; sikham koło prawe jest, nawet je widać
kozioo Napisano 23 Listopad 2004 Autor Napisano 23 Listopad 2004 Jak juz Chudy zauważył prawe koło jest;) Lewe zresztą tez. Nawet tylnie (nie pytajcie po co, ale jest;p). A czego w drzwiach zapomnialem to dalej nie wiem;). Obiecany renderek bez materiałów. Na inne ujęcia z materiałami musze chyba poczekać do weekendu:/
Loozack Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 jak zwykle, nie ma większych bugów to nikomu się nie chce nic pisać ;) ja dla odmiany poproszę o więcej ujęć z takim materiałem i oświetleniem, zwłaszcza od tyłu :) pozdrawiam
BigBird Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 O mnie tez czegos w drzwiach brakowalo ale juz wiem czego :) uszczelka jest czarna jak szyba i dlatego tak mi to dziwnie wygladalo ! No i pracka rewelacyjna !
polka dot Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 bardzo ladny model, render tez nidczego sobie. a co do AA to ja wypracowalem jak dla mnie najlepssze ustawienia -2 / 3 i zaznaczone rand. pozdrawiam i czekam na rendery ;)
Rekomendowane odpowiedzi