Mortom Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik Samolot opracował inż. Jirō Horikoshi - jeśli macie Netflixa to jest tam świetne Anime Miyazakiego właśnie o nim "Zrywa się wiatr". Świetna historia przepięknie ukazana Japonia z tamtych lat. Obrazek powstał do zilustrowania sceny z książki pt. "Aviation Girls" 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Październik Share Napisano 7 Październik Ale to jest świetne. Zimowy widoczek i to światło tak ciepło się odbija. Trochę szkoda, że pilot gdzieś tam zamarzł i leży.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Październik Share Napisano 7 Październik Świetny klimacik na tym obrazku! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 7 Październik Autor Share Napisano 7 Październik (edytowane) 4 godziny temu, michalo napisał(a): Ale to jest świetne. Zimowy widoczek i to światło tak ciepło się odbija. Trochę szkoda, że pilot gdzieś tam zamarzł i leży.. Wg. opisu w książce pilot (Hamada) po srogiej bitwie z śmigłowcem Sikorskiego leży postrzelony w ramionach pięknej niewiasty - tak że nie jest tak źle 🙂 Edytowane 7 Październik przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik Share Napisano 7 Październik dawaj wiecej serwery wytrzymaja, mozesz mi zaufac mam kitel 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Październik Share Napisano 9 Październik przyjemna pracka, najbardziej mi się podoba z tych co wrzuciłeś, bardzo fajny klimat 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 17 Październik Share Napisano 17 Październik Piękne światło... super praca 🙂 Ile tu jest 3d a ile Photoshopa? szukałam czy są jakieś wipy ale nie znalazłam 🙂 Super wygląda ten śnieg i odbicia na samolocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 17 Październik Autor Share Napisano 17 Październik 100% 3D. Tylko lekka kompozycja w Shopie bo Blender nie nadaje się do składania obrazka do kupy. Ale wstępny kolor grading w Blenderku bo mam większą rozpiętość tonalną prosto z Cyclesa a w EXRach nie chce mi się zapisywać i odtwarzać kolor mappingu w shopie/affinity. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 18 Październik Share Napisano 18 Październik Ja jako artystka 2d połowy drugiej części wypowiedzi nie zrozumiałam, ale ogólny sens pojmuje 😄 Ja blendera używam tylko do ustawiania sobie kompozycji, ewentualnie postaci z DAZ3d importuję, ustawiam, oświetlam i renderuję. Kiedyś chciałam opanować go porządnie, ale ciągle brak czasu i w większości przypadków przy pracy wychodzi na to że szybciej coś narysuję niż wymodeluję w 3d 😜 Ale Blender to świetne narzędzie i w Cycles wychodzi bardzo fajne światło na tyle na ile umiem to ustawić 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi