Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie było mnie tutaj chyba z 15 lat, i widzę że wszystkie moje prace poznikały. Posty zostały a prac nie ma. Jest jakaś szansa na ich odzyskanie ?

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 184
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Destroyer
    Destroyer

Na wielu stronach do hostingowania obrazków nie trzeba mieć konta żeby tam zuploadować swoje pliki a część już nie istnieje a te które istnieją od tamtych czasów niekoniecznie mają pełne bazy i aktua

• Myslelismy ze umarles i je skasowalismy.

• Aretus1
    Aretus1

Acha, można było przynajmniej jedna zostawić ku mojej pamieci.😁Miałem tutaj chyba kiedyś fronta. I jeszcze żyje . Raczej...

Napisano

Galeria i sam strona, system na którym stoi zmieniały się kilka razy przez te 15 lat więc trochę rzeczy siłą rzeczy nie przetrwało.

@adek może coś konkretnej powiedzieć na ten temat

Poza tym to nie jest odpowiedni dział na taki wątek :)

Zobaczyłem twój wątek i tam są obrazki zagnieżdżone z zewnętrznego serwera http://imageshack.us/ tam szukaj problemu :)

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor

Ta stronka imageshack, nie mam tam konta, więc nie jest to możliwe żeby tam były moje prace.

Czyli rozumiem że to wszystko co tutaj wrzucałem zniknęło bez powrotnie? Sądziłem że jednak przetrwa, na np. DeviantArt, prace istnieją po 15, 20 latach.

W każdym razie raz jeszcze dzięki za odpowiedź.

Napisano
10 minutes ago, Aretus1 said:

Ta stronka imageshack, nie mam tam konta, więc nie jest to możliwe żeby tam były moje prace.

Czyli rozumiem że to wszystko co tutaj wrzucałem zniknęło bez powrotnie? Sądziłem że jednak przetrwa, na np. DeviantArt, prace istnieją po 15, 20 latach.

W każdym razie raz jeszcze dzięki za odpowiedź.

Na wielu stronach do hostingowania obrazków nie trzeba mieć konta żeby tam zuploadować swoje pliki a część już nie istnieje a te które istnieją od tamtych czasów niekoniecznie mają pełne bazy i aktualne linki do plików. Np na imgur mam konto, choć sporo rzeczy wrzucałem tam bez niego gdy się wylogowałem, i do wielu widzę tylko miniaturki ale nie mogę otworzyć pełnych plików bo wyrzuca błąd.

Możesz zobaczyć sobie archiwum i tam do starych wątków w olbrzymiej większości nie ma już działających obrazków a nie pamiętam czy wtedy można było coś wrzucać na serwery maxa czy wszystko trzeba było umieszczać na zewnętrznych i linkować

Archiwum - Max3D.pl

Napisano
4 hours ago, Aretus1 said:

Nie było mnie tutaj chyba z 15 lat, i widzę że wszystkie moje prace poznikały.

Myslelismy ze umarles i je skasowalismy.

Napisano
  • Autor

Acha, można było przynajmniej jedna zostawić ku mojej pamieci.😁Miałem tutaj chyba kiedyś fronta.

I jeszcze żyje . Raczej...

Napisano

Jeśli zamieszczałeś pracę na zewnętrznym serwerze to siłą rzeczy nie jest to przecież możliwe. Przecież my tego nie kopiujemy. Teraz jeśli wrzucasz u nas - zamieszczane są na naszym serwerze. Jeśli wklejasz link - nie mamy na to wpływu.

Tak. Kiedyś to były czasy imageshack. Prawie każdy tam wrzucał - bo było łatwo i nikt nie myślał, że serwis po prostu się zwinie.