Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 To dosyc chumorystyczna pracka bedzie- a wiec tak: bedzie to glowa ze zwisajacymi platami skory i tkanek z jednym(lewym) okiem zwisajacym na nerwie wzrokowym a drugim okiem bedzie obiektyw kamery, poza tym glowa bedzie na pajeczych mechanicznych nogach-odnozach ps. dolaczam wstep do glowki i dodam , ze to w zasadzie pierwsza glowka w moim wykonaniu [papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 a i niestety musze oznajmic, ze cos podobnego juz bylo(przypomnialem sobie) wiec prosze o opinie czy kontynuowac?[hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 pewnie ze tak zajebista foirma sama w sobie juz przeraza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 super tomciu !!! wyglada naprawde przerazajaco !!! super bardzo mi sie podoba ! trzymaj tak dalej i wygrasz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [chicken] nuiezle, robi klimat,czekam na kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Czy reszta ciała też będzie taka wąska?????? Wygląda spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Ty to odbre jest hehe podoba mi sie wow teraz bede musiał sie napracowac nad szczegółami hehe kurdee stary tak 3maj i wierze w ciebie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 nooo i dfajnie nawet kolega Tomek przylaczyl sie do bitwy qll :):)...co do glowki sam lepiej bym nie robil:)...poprawil troche bym nozdrza..sa troche za male i waskie pzodro[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 A ja poczekam na kolejny update bo w sumie to widoczny jest tu tylko zarys. Wyszla taka troche jak z roztopionego wosku. Czekam na szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 hejka - nie bedzie reszty ciala wiec nie bedzie waska bo to beda te pajeczo-mechaniczne odnoza andrea- to wszystko bedzie obklejone zwisajacymi platami skory i tkanek wiec to faktycznie zarys ktory bedzie uszczegolowainy[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 te kosci chyba zabardzo wystaja pozdrawiam edi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo]wygrales - mialem to poprawic[piwo] ale jak mowilem to zarys koncepcji i duuuuuuzo jeszcze do poprawki[piwo] [Edited on 7-4-2003 by Tomek Kosiorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 fajnie że sie przyłączyłeś!!![winko]toast;) czekam niecierpliwie na kontynuacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Stary jestes dobrze dzialaj działaj hehe ja czekam na to co zorbisz a idzie ci diabelnie dobrze hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 te oczodoły ni jakie... tzn gałki oczne by chyba nie zabardo pasowały.. a może sie myle... czkam na więcej bo na razie mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 thx- tu jest problem bo nie opieram sie na anatomii a oczy beda tak jak napisalem-mam nadzieje , ze to fajnie wyjdzie[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 drugi zarys-jeszcze nie to o co chodzi[papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 :(wiem troche zepsulem ale wiem przynajmniej co:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 moim zdaniem wygladaok ten jezor fajny nie musisz sie sugerowwac ale pare detali w S-M stylu byloby cool ..../ bestrafe mich / lol nie wyglada na pewno interesujaco ! trzymj sie i dlaj tak to bedzie naprawde swietne !![piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 niezly , tylko mnie jezyk bardziej rozsmieszyl, niz przerail, ale niech bedzie taki cieńszy, ale dluższy i grubszy, cos jak mają pająki, tylko, ze bez tego rozgałezienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]no wlasnie-na poczatku mialo byc \"chumorystyczne\";potem wyszlo strasznie a teraz znow sie robi smieszne:|juz ni wiem jak to bedzie[co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 ja bym szedl raczej w strone tego humorystycznego bo wszyscy prawie robia cos zlego i strasznego...wiec dlaczego nie pojsc w druga strone i zrobic cos dla odmiany?:] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]thx i zobaczymy w praniu co ztego wyjdzie-stawiam, ze czarny chumor he[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 no fajne! tylko to co mi sie niepodoba to to że usta są zacienkie.. znacyz eni usta tylko te tak jakby kąciki które są akórat rozrzeżone wzdłuż... mam nadizeje że rozumiesz o co mi chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]thx-zobaczysz poco tak jest:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Oj tomek widze ze sie bierzesz ostro do roboty hehe podoba mi sie ładnie to wyglada , i ten język heh dobry element , bardzo dobry hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 [piwo]thx- to jeszcze duzooo do roboty i poprawek duuuzo....[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Napewno to pierwsza głowa, którą robisz? ;) jeśli tak to gratuluję wyobraźni :) czekam na jakis update pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 ...slowo.....i dziekuje ,ze odwiedziles moja bitewke[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 nie ma problemu - zawsze można pomóc - po to jest ta bitwa... ;) ... gdyby były nagrody to bym sie wziął za \"Bazylikę\" lub cos podobnego.... hihihi ;) pozdrawiam [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 heja kurde... dopiero teraz zauwazylem ten watek :| Jak juz piasli glowka ma ardzo fajna forme! Zapowiada sie niezle... jeszcze tu wrooce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 .......szczerze mowiac to balem sie odwiedzin na mojej bitewce bo zuwazylem silny nacisk na anatomie a ja chcialem zrobic mieszanke chumorystycznego komiksu o superbochaterach z fotorealistyczno-abstrakcyjna groza(nie wiem czy ktos zrozumie ten belkot jestem po nieprzespanej nocy)-w kazdym razie jestem bardzo milo zaskoczony i postaram odwdzieczyc sie podobnie bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich i jeszcze dodam, ze ja pracuje zrywami ale niedlugo cos doloze(juz chyba wiem co)tak zeby bylo \"milo hghmm\" popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Panie Tomku :)...nie musisz przecierz wcale patrzec na prace innych oraz na to ze wszyscy klada nacisk na anatomie itp...to jest TWOJ projekt i Ty samm stawiasz warunki..my mozemy cos Ci doradezic ale WCALE nei musisz sie z tm zgdzoic....i mylse ze bedzie dobrze jak zrobibisz tak jak mowisz...humorystuka itp..przynajmniej bedzie sie wybijala czyms innym od pozostalych :)...wiec do dziela...3maj sie [piwo] pozdrofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 zapowiada sie calkiem przyjemnie, lubie pajaki :) - nawet chcialem sobie jednego kupic, ale zona powiedziala, ze predzej zamieszka na dworcu niz mialaby dzielic dach z tarantula ..no szkoda. powodzenia z tm pajaczkiem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 witam, z niecierpliwascia czekam na update:))...aby zaczac komentowac Twoj trud oraz tworczosc :) pzodro [piwo] [Edited on 13-4-2003 by Pablo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 a witam pana-no tak to mi idzie wolno(pisalem,ze pracuje zrywami)....a ostatnio mam okazje siedziec dluzej w necie to to wykozystuje ale dzisiaj sie to konczy wiec bede musial cos dolaczyc....[jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Brawo Pablo i to razy 2 Tomek nie sugeruj się innymi chyba, że chodzi o sprawy techniczne ale pomysł jest twój albo wybrany przez ciebie praca ma wyglądać tak ja w twojej wyobraźni. Rendery by pomogły a jeszcze jedna rzecz która też pomoże tzn. ZADAWAJ PYTANIA ! a my (niedoświadczeni też :D) ci pomożemy jak tylko będziemy potrafili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 elo! pomysl calkiem fajny, podoba mi sie. szkoda ze masz tak malo czasu na updaty, bo tu rzeczywiscie niewiele mozna popodziwiac a szkoda bo by sie chcialo... jesli chodzi o to co widzielismy to troche mi nie pasuja te polaczenia czachy po srodku - sa za wyrazne (szczegolnie gorna warga na drugim renderze: ta szczerba nie wyglada na zamierzona, sprawia raczej wrazenie bledu w siatce) a jesli chodzi o klimat pracki to zapowiada sie b. ciekawie, bo nie moge tak do konca zrozumiec o co chodzi z ta mieszanka \"chumorystycznego komiksu o superbochaterach z fotorealistyczno-abstrakcyjna groza\" - moze nastepne rendery cos pokaza pozdrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 thx:) jatez nie wiem jak to co mi sie ubzduralo we lbie ujac....a warga \"zajecza\" to blad ale myslalem ze go jakos wykorzystam...thx....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Ooooojjj tomcio tomcio, wez sie do roboty bo normalnie to wiesz , wkurze sie na ciebie za braki w wystawie , czekam na cos nowego , pamietaj ze czas jest ograniczony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :( no i \"cos\" jest ale to nie to o czym myslalem....mnostwo niedorobek i bledy no ale cos musze pokazac od czasu doczasu chociaz.....pozdrawiam wszystkich o godzinie 5:52[rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 no narescuie:) -moglbys troche uwidocznic ten nos ( lub jego poozstalosc) -cos te koo lewe za bardzo wystaje i dzinwie wyglada -ta tkanka po lewej strnie przy opku...daj jej wiecej organicznosci -popraw policzki.. -daj przedzialke na jezyku -i te policzki troche za kanciate sa pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 -moglbys troche uwidocznic ten nos ( lub jego poozstalosc) -cos te koo lewe za bardzo wystaje i dzinwie wyglada -ta tkanka po lewej strnie przy opku...daj jej wiecej organicznosci -popraw policzki.. -daj przedzialke na jezyku -i te policzki troche za kanciate sa to lewe ma takie byc tylko bedzie jaszcze \"obrys\" jak w oku spidermana albo jego przeciwnika venoma;tkanke poprawie,policzkow nie albo sie zastanowie....a przedzialek na jezyku owszem bedzie, a i jeszcze nos nie mam na razie pomyslu jak to rozwiazac thx Pablo i thx:-) MeG za pomoc!!!!!! ps. nie o tym samym oku mowilem-sorki za pomylke-postaram sie[gafa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Ja tomek no praca jest wyrąbana , wrecz superandzka nie moge dosłownie nie moge , a ty mówiesz ze nie mozesz tego albo tamtego wee teraz to mnie zaskocvzyłes nie samowicie przyjemnie [piwo] [piwo] A treraz jezlei chodzi o prace to zma ciebie i wiem ze mozesz sie bardziej postarac , oczy nie są dopasowane do oczodołów , jak zauwarzyz wyglądają jak by je ktos przyklejił hehe ale spoko to jest do naprawienia cokolwiek jest to czerowne koło prawego oka nie pasuje do atmosfery albo jest zle dopasowane jak u mnie mózg hehe ale psoko to jest do naprawienia , twarz tego czegos mogła by miec wiecej szczegółów nałóóz noisa albo zaaplikuj jej poliki wieksze i jakies zmarszczki bedzie wygladac realniej bo teraz to tak hmm wyglada jak by chciałą a nie mogła sie wymodelowac No i tochyba narazie tyle wróce tu jeszcze hehe [piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 [spox]....jak by ci tu powiedziec- umnie mozg tez \"jest niedopasowany\" hehe- dzieki za dobra krytyke[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 No widzę Tomek, że znalazłeś czas żeby coś zupdate\'ować ;) bardzo fajne... dołóż tylko zmarszczki pod lewym okiem (tym ludzkim) i będzie się 3mało kupy :) pozdrawiam i czekam na jeszcze[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :(eh dzieki-mam swiadomosc, ze zkiepscilem-lenistwo-teraz bede walil glowa w mur az go nie skrusze i nie odpuszcze- dzieki za odwiedziny w tym malo uczeszczanym zakatku forum....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Tomku...malo bo pewnie przez to ze jest malo udpateow...i nie ma co pisac bo wczesniejse osoby juz wytknely to co mialy wytknac....wiec jak bedziesz dawal wiecej udpaetow to spoko ( wiem ze brak czasu :( )...i jesce jendo..mogbys pokazac to glowka z profilu?? [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 [spox]he i tu mnie zagiales bo do ujecia z boku bede ja musial przystosowac....ale zrobie to dla ciebie i siebie zreszta tez....[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi