Skocz do zawartości

Komiks / Powieść Graficzna — co czytacie / oglądacie?

Featured Replies

Napisano
6 minut temu, Nezumi napisał:

No, ale od jakiegos czasu juz nowych Thorgali nie ilustruje Rosinski :( Tez sie porobilo tych thorgalowych roznych pobocznych historii... Musze kiedys wziac sie za nie - jak tylko doba bedzie miala 72 godziny...

Ja czytam Pierwszą serię, którą całą ilustrował Rosiński. Pod koniec zmieniał się scenarzysta.

Są jeszcze jakieś 3 mini serie, które ilustrował już ktoś inny ale ich nawet nie widziałem.

Pewnie przeczytam, jeśli są u mnie w bibliotece ;)

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jakubziom
    jakubziom

Kupuję od jakiegoś czasu różne komiksy/powieści graficzne, ale większość tylko przeglądam dla obrazków :( Chociaż zacząłem czytać Guya Delisle - "Kroniki Jerozolimskie" i wciąga, chociaż dawkuję sobie

• Ostatnio dotarł do mnie "Ostatni Mohikanin" Catamalou'a i Cromwella - no bajecznie to wygląda :) Przez format i ilość tekstów blisko temu już do albumu ale wciąż wizualnie czad. Przyznam bez bicia, że

• Mam i Western, i Skarbka. Graficznie Skarbek wymiata, zwłaszcza plansze miasta, czy portu, albo batalistyczne sceny. Western też jest super, ale w Skarbku Rosiński puścił sobie taki luz, że to jest po

Posted Images

Napisano

Rosiński giga kozak, chętnie obejrzę ten dokument. Równiez jest wyjątkiem od reguły "nie poznawaj swoich idoli irl, zawiedziesz się", mega fajny chłop również w twarzą w twarz o czym wiem bo był na Promised Landzie parę lat temu.

Napisano

Właśnie zamówiłem nowe dwa komiksy wiedźmińskie z opowiadań, ominęło mnie kiedy je wydali. Jeden o odczarowaniu strzygi, a drugi to kwestia ceny o targach z Calanthe =) . 20zł za sztukę to nie tak dużo =) .