Napisano 4 Sierpień4 Sie Najlepsza pogoda na lato :)Gwasz na papierze, A3 Edytowane 5 Sierpień5 Sie przez SebastianSz
Napisano 5 Sierpień5 Sie fajowe. świetnie siedzi paleta - czerwień i zieleń z postaci, po desaturacji tworzy tło. wilżanka wyskakuje z monitora 😨
Napisano Środa o 05:505 dn Czad! Pokażesz jeszcze bardziej z bliska detaliki? Piękny obraz i super fajna kompozycja.
Napisano Środa o 19:044 dn Autor 13 hours ago, piotr_forkasiewicz said:Czad! Pokażesz jeszcze bardziej z bliska detaliki? Piękny obraz i super fajna kompozycja.Jakichś specjalnych detali to chyba nie ma, praca ma format A3, a ja a taki precyzyjny nie jestem :) Tutaj zoom na najbardziej szczegóowy fragment.Ciągle studiuję jak Angus Mcbride malował bo to mój (niedościgniony) wzór do gwaszu. Szkoda, że nie zostawił jakichś tutoriali albo książki, na szczęscie Syd Mead już tak, więc jakaś pomoc jest :)Małowałem też ograniczoną paletą - jak zwykle Zorn + jeden silniejszy zielony na kiecce Edytowane Środa o 19:064 dn przez SebastianSz