Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siema, wrzucam kolejnego potworka z "The Witcher: Monster Slayer" , więcej screenów i obrotówki na moim Artstation:

Art Supervisor: @KLICEK

Lead Character Artist: @JackTheRippy

Concept Art: Kacper Madejak

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-8.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-5.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-4.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-7.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-lp-2.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-lp-10.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Nie bardzo rozumiem, ładny model i w ogóle, ale to jest do tej mobilnej wersji gry z wiedźminem? Nie za dużo ma poly?

Nadal doceniam kunszt, ale stwierdzam że takie rzeczy lepiej by było robić w formie przebrania na larpa dla jakieś firmy je organizujące, najlepiej 5 żywiołów, bo ich znam. Nie wiem czemu tak często cosplaye przebierają się za bohaterów, a tak rzadko za potwory...

Napisano
  • Autor
40 minut temu, Zdzichu napisał(a):

Nie bardzo rozumiem, ładny model i w ogóle, ale to jest do tej mobilnej wersji gry z wiedźminem? Nie za dużo ma poly?

Nadal doceniam kunszt, ale stwierdzam że takie rzeczy lepiej by było robić w formie przebrania na larpa dla jakieś firmy je organizujące, najlepiej 5 żywiołów, bo ich znam. Nie wiem czemu tak często cosplaye przebierają się za bohaterów, a tak rzadko za potwory...

Wbrew pozorom ten model wcale nie ma tak dużo poly jak się wydaje, zarówno w przypadku hp i lp 😁 jeśli chodzi o kwestie przeznaczenia modelu, czy to do mobilki czy czegoś innego, moim zadaniem jest wykonać najlepszej możliwej jakości model, plus jego optymalizacja i tylko to mnie w sumie interesuje 😊

Napisano
W dniu 11.10.2025 o 13:38, wojtyl napisał(a):

Wbrew pozorom ten model wcale nie ma tak dużo poly jak się wydaje, zarówno w przypadku hp i lp 😁 jeśli chodzi o kwestie przeznaczenia modelu, czy to do mobilki czy czegoś innego, moim zadaniem jest wykonać najlepszej możliwej jakości model, plus jego optymalizacja i tylko to mnie w sumie interesuje 😊

No to niech będzie że ci zaufam. Amen, bo to naprawdę dobrze wygląda. Szkoda że ja chyba wydoroślałem już z wiedźmina niestety...

Napisano
  • Autor

No temat być może nie koniecznie zbyt aktualny, bo to modele sprzed paru lat 😊

Napisano
W dniu 7.10.2025 o 14:47, wojtyl napisał(a):

Siema, wrzucam kolejnego potworka z "The Witcher: Monster Slayer" , więcej screenów i obrotówki na moim Artstation:

Art Supervisor: @KLICEK

Lead Character Artist: @JackTheRippy

Concept Art: Kacper Madejak

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-8.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-5.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-4.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-hp-7.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-lp-2.jpg

wojtek-kaleta-hiver-lvl3-lp-10.jpg

Kibieta, negliż.... matka z bombelkiem... przesuwam w prawo! ;)