Napisano 7 Październik7 Paź Siema, wrzucam kolejnego potworka z "The Witcher: Monster Slayer" , więcej screenów i obrotówki na moim Artstation: Art Supervisor: @KLICEKLead Character Artist: @JackTheRippyConcept Art: Kacper Madejak
Napisano Sobota o 10:532 dn Nie bardzo rozumiem, ładny model i w ogóle, ale to jest do tej mobilnej wersji gry z wiedźminem? Nie za dużo ma poly?Nadal doceniam kunszt, ale stwierdzam że takie rzeczy lepiej by było robić w formie przebrania na larpa dla jakieś firmy je organizujące, najlepiej 5 żywiołów, bo ich znam. Nie wiem czemu tak często cosplaye przebierają się za bohaterów, a tak rzadko za potwory...
Napisano Sobota o 11:382 dn Autor 40 minut temu, Zdzichu napisał(a):Nie bardzo rozumiem, ładny model i w ogóle, ale to jest do tej mobilnej wersji gry z wiedźminem? Nie za dużo ma poly?Nadal doceniam kunszt, ale stwierdzam że takie rzeczy lepiej by było robić w formie przebrania na larpa dla jakieś firmy je organizujące, najlepiej 5 żywiołów, bo ich znam. Nie wiem czemu tak często cosplaye przebierają się za bohaterów, a tak rzadko za potwory...Wbrew pozorom ten model wcale nie ma tak dużo poly jak się wydaje, zarówno w przypadku hp i lp 😁 jeśli chodzi o kwestie przeznaczenia modelu, czy to do mobilki czy czegoś innego, moim zadaniem jest wykonać najlepszej możliwej jakości model, plus jego optymalizacja i tylko to mnie w sumie interesuje 😊
Napisano 4 godziny temu4 godz W dniu 11.10.2025 o 13:38, wojtyl napisał(a):Wbrew pozorom ten model wcale nie ma tak dużo poly jak się wydaje, zarówno w przypadku hp i lp 😁 jeśli chodzi o kwestie przeznaczenia modelu, czy to do mobilki czy czegoś innego, moim zadaniem jest wykonać najlepszej możliwej jakości model, plus jego optymalizacja i tylko to mnie w sumie interesuje 😊No to niech będzie że ci zaufam. Amen, bo to naprawdę dobrze wygląda. Szkoda że ja chyba wydoroślałem już z wiedźmina niestety...
Napisano 3 godziny temu3 godz Autor No temat być może nie koniecznie zbyt aktualny, bo to modele sprzed paru lat 😊