nielot007 Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 Witam!! Dzisiaj zaczalem robic ta glowe miala byc podoban do ronaldinho ale nie wiem czy jest zaznaczam ze jest to moja druga glowa tak naprawde to pierwsza na ktorej sie chce w koncu nauczyc ograniki ps. update enzo jutro:):) ps2 mam ogromne problemy z ksztaletem glowy mialem juz 2 proby ale nie chce wyjsć ps3 siatki nie zamieszcze bo jest do du** na serio wiec nie mowcie zebym siatke pokazal bo i tak nie pokaze:P:P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 jakby byly wystajace zeby to moze i bym powiedzial ze to on :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasioz Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 proponuje ułatwic sprawe...i zrobic go z czasów gdy jeszcze był w PSG, miał krótkie włosy i przynajmniej wyglądał jak człowiek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 a ja proponuje zaczekac z ocena na cala glowe wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec na temat tego modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 ja tam żadnej podobizny nie widze,pracuj dalej i pokaż więcej bo tam nic praktycznie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 nielot :) praca organiczna w toku jak widzę :) powodzenia i tym razem, mogłeś jednak wybrać sobie łaniejszy model :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 salvator-->w toku w toku ale chyba nie praca tylko nauka:P:P a wybralem go bo jest charkterystyczny:):) georgas-->ja tam nie patrze zeby go zrobic identycznego tylko chce sie nauczyc organiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Moim zdaniem pewnoe podobienstwo jest. Na razie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Nimrod-->dzieki wielkie dzieki:D:D:D szczesliwy jestem;);) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Ja też coś tam dostrzegam tylko te oczy to troche tak wyglądają jak by sie czego niezdrowego najadł:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord /\/\ariusz Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Ale ma wytrzeszcz oczu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 troche poprawilem tego wytrzeszcza:):) chyba juz glowy nie bede poprawial moze jakies male poprawki zajme sie teraz wlosami (noi wlasnie jak je zrobic) i reszta ciala pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 2 kroki do tyłu:] Popracuj jeszcze nad głową. Na włosy i reszte ciała przyjdzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 czemu dwa kroki do tylu?? tutaj inne sa tylko usta (sa zamkniete prawie):):) pozdro ps. moze jeszcze sie z glowa pomecze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 pierwszy zebys sie cofnał do modelowanie głowy, a 2 za kare - nie wybiegaj tak do przodu:P zapodaj ujęcie od dolu bo wydaje mi sie ze zuchwa ma jakis dziwny kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 zapodaj ujęcie od dolu od dolu?? a masz od dolu jak chcesz:D:D(tak nie dokonca od dolu ale prawie) jeszcze daje z boku i z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Zarysuj mocniej zuchwe. Teraz zbyt gładko przechodzi w policzek. W zasadzie cały policzek jest do poprawy - wg mnie;) Jakos dziwnie wyglada. Oczka tez chyba są do poprawy - za wąskie/za szeroko rozstawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 ehhh kozioo ale on jest taki troche mutant;);) postaram sie to wszystko poprawic:D aha zaznaczam to moja druga glowka wiec... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Czesc ;) Nielot007 podziele sie z toba moimi skarbami ^^ Oblukaj to co Ci tu dam , w sumie moze posluzyc to za referki do uzyskania bryly a co z nia dalej zrobisz bedzie zalezalo od Ciebie. zaznaczylem od 1 do 13 wedlug wartosci i waznosci :p Parszywa 13 : http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/1.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/2.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/3.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/4.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/5.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/6.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/7.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/8.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/9.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/10.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/11.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/12.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/anatomia/13.jpg ps. przerob to i zrob super glowke zaskocz nas :p p2. jezeli bedziesz robil cala postac daj znac a dostaniesz 2 skrzynie ze skarbami :p ps3. tam gdzie masz rysunki z miesniami (to takie czerwone ;) to mniej wiecej tak ide edge loopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 dzieki wielkie za parszywa 13:):) od jutra zaczynam nauke ograniki:) moze sie naucze hehe jeszcze raz dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 klicek przypomnialem sobie o twoim "Obiekt 3d : Głowa + videotutorial" i wlasnnie podpatrze jak ty te edge's ukladasz bo ja mam z tym ogromny problem nie umiem sobie poradzic nie wiem jak zaczac wiem ze latwiej z boxa ale mi nie wychodzi posiedze jutro przy twoim videotutku poogladam parszywa 13:) i moze bedzie lepeiej szlo (latwiej) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Hmm technika klonowania tez jest dobra powinienies miec wieksza kontrole wlasnie nad przeplywem loopow. Ale poprostu ja nie mam mozliwosci klonowania dlatego box ;) Jak by co to pokazuj updejty albo wal na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Wydaje mi sie ze szyje ma za plaska, jablko adama za male. Cierpliwosci zycze, ja na razie dalem sobie spokoj z organika(tak samo najwieksze prolemy mam z poprawnymi loopami). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 a moze bys nam pokazal siatke? BTW, naprawde dobrze sie przyjrzyj tym referkom Klicka, bo ten koles narazie nie wyglada jak czlowiek ;] A jesli ci chodzi o ulozenie edge'ow to w moim watku jest szkic edgeloopow dla twarzy. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 h4sh pisalem ze siatki nie pokaze:) a jesli chodzi o ulozenie edg'ow to juz twoj szkic sobie sciagnalem:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 witam!! zmieniam concept pracy a nie chce zakladac nowego tematu bedzie to cos na miare androida jakies kabelki itp. prozba do moderatowrow o zmiane mojego tematu na >>Postać 3D: android z gory dzieki:) a tutaj lekki progress z glowy jestem zadowolony mimo ze wiem ze sa setki tysiace bledow ale jako kompletne dno w ogranice to i tak sukces pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 jest zdecydowanie lepiej niz na poczatku ... widac ze robisz postepy i to bardzo szybko ... tak trzymaj a nastepna praca bedzie fotka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 lekkie poprawki mecze sie z oczami:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Ronaldinho to to napewno niejest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Nawet fajny grubasek z tego sie tworzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 sikham--> to dobrze ze nie podobny:D blood_brother-->dzieki i taki mialem zamiar :D tutaj kolejne deformacje:D:D wszystko to moja abstrakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Grubasek sie wscieka??:) Fajnie ci to wychodzi. Masz juz jakies wizje calosci czy improwizujesz??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 no troche sie wscieka;) no wlasnie nie mam wizji calosci to co widac to improwizacja:D:D ale caly czas mysle co tu zrobic....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Moze zrob z niego pol czlowieka pol robota?? Np. normalny czlowiek procz plecowy na ktorych widac cala maszynerie wystajacych z nich dwoch dodatkowych ramion. Taki tylko przyklad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 wiesz co blood tak sobie twoj pomysl przeczytalem i mi sie nawet spodobal:) moze cos w tym stylu zrobie tylko nie wiem czy cala postac bo moich umiejetnosci moze nie starczyc:( dzieki za pomysl:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 wiam panstwa zarobilem(robie) ucho i powidzcie czy na takiej wysokosci moze byc i jak proporcje (wieksze ucho czy mniejsze) bo ja nie wiem:):) sorki ze taka "wielka" glowa jest na renderze;) edit--> zamieszczam lekki progress twarzy powiedzcie czy ta "falda";) kolo ust moze zostac:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Moga byc uszka tylko moglyby byc troszke glebiej osadzone, ale to juz jest czepianie sie na sile:) Co do faldki to tluszczu nigdy za wiele:) Skoro zaakceptowales moj pomysl to nie dam ci teraz spokoju poki nie skonczysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 hehe blood dzieki :D:D ucho juz "wklejone" troche je popoprawiam i bedzie nie najgorzej;) kolejne poprawki twarzy zrobilem 2 wesje ktora lepsza?? edit te zdjecie ostatnie to sa lekkie poprawki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 jakos nie moge odroznic ktora wersja jest ktora. Najbardziej podoba mi sie drugi obrazek, tylko te zmarszki na czole powinny byc chyba inaczej pioprowadzone bo teraz wyglada jakby sie czemus dziwil. A na ostatnim obrazku to wydaje mi sie ze przegiales z tymi sciegnami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 zmarszczki lekko poprawilem:) ano przegielem z tymi sciegnami:):) pozniej je zmienie:D dzieki za posta juz zaczynamy go zmieniac dodajac troche elektryki:D jakby ktos mial fotki jaka ma byc ta elektronika nie zarzuci pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 no no nie poznaję kolegi :> troszkę nieanatomicznie, ale imponująco :D tylko czemu on jest taki zły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 dzieki salv wiem ze nie anatomicznie pracuje nad tym:) a czemu zly ?? lubie robic ludzi zlych na wesolych przyjdzie czas;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi