pazzi Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 Dla mnie BOMBA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 świetna praca, modele, textury... i klimacik też jest , szkoda ze pieca nie będzie bo jest super pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frenzy Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 Ja bym posadził go na tym krzesełku z ołówkiem w ręku i podłużnym wycinkiem jakiegoś papieru na którym znajdowały by się różniaste, wcześniej wypisane wzory, cały rój, jak oglądałeś \"Pi\" to Ci pójdzie łatwiej. Taka o propozycja. A no i tym razem masz skończyć tą pracke i wygrac bitwe!! koniecznie, trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 PI to jeden z moich ulubionych filmow, od dawna szukam sciezki dzwiekowej ale nie moge tutaj dostac :( Zobacze co da sie zrobic, ten weekend poswiece na dokonczenie Doc\'a. Brak kompa strasznie utrudnia ulozenie sobie planu dzialania :( Skoncze mam nadzieje na czas inaczej :|[killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frenzy Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Milo mi ale uwazaj co mowisz ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 nie no ten doktorek do PI nie pasuje ale film u mnie jest w pierwszej piatce cudowna robota szkoda ze wczesniej tego nie widzialem bo mam kilka uwag, a nie chce Ci teraz zawracac nimi glowy malo czasu, chodzi mi o klimat.. interpretowalbym go inaczej co do butli.. daj wieksza i ciezsza.. zeby widac bylo ze cos w niej ma i ledwo to niesie nic wiecej nie mowie pozdry stary fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 Tym razem to juz ostatniu update. Hehh... jakos sie wyrobilem :) Tekst: Postacia jest szalony naukowiec, ktory zginal w pozarze swojego laboratorium. Dzieki dobremu sercu swoich kolegow naukowcow powraca do zycia aby prowadzic dalsze prace nad uzyskaniem syntetycznej tkanki ludzkiej. Uzywany soft: modeling: Softimage XSI 3.0.1 rendering: 3DSMax 5 - Light Tracer Skinning: Photoshop 7 Polycount: 600 000 Tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 co tu dużo komentować świetna praca we wspaniałym klimacie...jeszcze może pare szczegółów pracy doktorskiej i było by git :D ale i tak jest dobrze :D pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 ja w morde.. on jest STRASZNY .. istny szaleniec ! niesamowite.. ale klimacik jakie swiatelko bije po oczach ostrosc szczegoloff to jest to.. najbardziej przejzysta praca !! dla mnie to samo sedno tematu !! sam srodeczek !! gratuluje konsekfffencji w dzialaniu!! fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 supermegapracka - mój szkielecik niestety wymieka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 musze przyznac ze ten wesoly styl coraz bardziej mi sie podoba. czy to nie Ty robiles bad mustafe? nie mniej rewelacja - acha - mojemu kumplowi tez sie bardzo podoba, tym bardziej ze jestesmy podobnie szalonymi naukowcami (ja i kumpel) jak gosciu na Twojej pracce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 adamkos: Tak, mad mustafa jest moj, niestety braklo mi czasu aby go dokonczyc :( freaky\'ego dokonczylem i jestem zadowolony z efektu. Chcialem dorobic znacznie wiecej elementow otoczenia ale regulamin ogranicza ich ilosc :) Dzisiaj mija deadline niestety :D Nareszcie trzymamy sie terminow ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 hmmmm.. podobno sam mowiles ze otoczenia ma nie byc( tak napisalem mi w poscie) wiec nei potrzebny ejst tobie piec i krzeslo chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 no ale model jest przepiekny:D:D podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 Wszystko jest pod kontrola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 na ostatnim renderze strasznie \"seksownie\" wyglada model bomba mucha nie siada poprostu super przerazajaco slodki .ciekawy styl patrzec ludzie i podziwiac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 no to tera ja jebne swoje 3gr .. model jak model tak naprawde niema sie czym zachwycac ( bywaja leprze i gorsze ) ale liczy sie to ze textorki model i swiatelko ladnie splataja sie w calosc tworzac specyficzny klimacik :P i to sie ceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Gratule GRAND PRIX !! Powodzenia w dalszej pracy[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 gratuluje zwyciestwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 Gratulacje wygranej. jak juz pisalem, Twoja pracka bardzo mi sie podobala. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 Ja takze gratuluje zwyciestwa [piwo] ! pozdrowionka Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 ja też gratuluję wygranej!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 siemka :) Teraz mi zaimponowales :) gratulacje bardzo fajne :) ps. Mam nadzieje ze nie trzymasz urazy za dawniejsze doswiadczenia ? :o ze mna itp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi