sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Zaczęło się.... [Edited on 8-4-2003 by sith_LORD] [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Nie jestem pewien czy modertor dopusci te postac zauwarz ze jest tam duszo czesci mechanicznych musisz sie zapytac czy jest to mozliwie dopuszczalne bo czesci mechanicznych musi byc jak najmniej wiec skontakuj sie z moderatorem i zapytaj sie o zdanie zanim zacznies zmodelowac Powodzenia super rysunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 mam jeszce parę projektów .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i jeszcze jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i jeszcze parę renderów ..dopiero wczoraj zacząłem modelować ...więc niewiele tam jest.....ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i jescze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 no i jescze jeden... a teraz pędzęna zajęcia......na razie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 no spoko rysunki są, wogóle fajnie, ale cos czuje, że to niezgodne z tematem jest[co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 no jesli moderator to zatweirdzi to fajna pracka moze byc....i pytanko..sam wszsytko rysowales/malowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 tjeśli chodzi o rysunki ...to odpwiedź brzmi \"tak\", wszystkie są mojego autorstwa(rysuję komiksy)....bardzo mi zleży na tym aby ten projekt przetrwał, projektując te postacie, poczułem do nich duży sentyment, właściwie to i tak zamierzam go Ciągnąćdalej nawet jeżeli przepadnie....wydaje mi się że nie powinien przepaść, właściwie nie łamie reguł itematyki bitwy...no ale to już zależy od moderatora...[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 ma sie rozumiec ze nogi tylko sa mechaniczne i tam przy refce cos...a reszta zywa tkanka tak? p.s a co do rysunkow to proponowalbym zamiescic jescze Twoje inne ( jesli masz ) do dzialu Rysunki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 reszta żywa tkanka...dokładnie.... a co do działu rysunków, to gdzie on jest? wracając jednak do moich modeli...tak jak sam powiedziałeś...mechaniczne mają być tylko nogi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i dzięki....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 rysunki dzial masz na dole jak jestes w glownym forum...wiec jesli bda same nogi to zapewne moderator Ci to zatwierdzi :]...wiec modeluj dalej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 wrazenie murowane hehe co to bedzie za model jejkuhehe to moze dobre byc i to awet bardzo dobre hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 dzięki Sid..... Pablo prosił o galerię więc proszę... wdziale rysunki umieściłem swoje prace rysunkowe... życzęmiłego oglądania.. moj POST nazywa się: \"ANOTHER WORLD by MARCIN FILIPEK (Gallery) \"..mam nadzieję że każdy trafi ..mile widzane komentarze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Jeszce apropo rysunków..pracki trochę się ładują ...(jest ich ok 40), za co przepraszam, ale jak komuśzależy to poczeka.......[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 [piwo]ja Ci chlopie napisze, ze siwetnie rysujesz i nic dodac nic ujac-ciekawi mnie tylko czy jestes samoukiem bo to b. dobrze wyglada i pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 dziś króciutko siedziałem przy tym...ale jak sen mnie nie zmoże to jeszcze coś dołożę.....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 i jeszce render z tyłu...mam nadzieję że się tu jeszcze dziś pojawię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i ostatnie a dziś...trochę posiedziałem...ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i ostatni...dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 bardzo fajny pomysl !!! swietny szkic ! zapowiade sie rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [spox][spox][spox]...tylko hmm..mi sie wydaje ze te nogi a troche za kwadratowe....i pytanko...jak zrobiles te wloski na ogonie?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 A mi się podoba, że takie kwadratowe, To w końcu nie rzywa tkanka. Po co ma być okrągłe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 nogi sa przecierz mechaniczne....a nie zywe..tak bynajmniej zakalda chyba autor?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 jestem ..hmmzastanawiał mnie taki dziwny znaczek (ółta koperta z dziurą)ale..już go nie ma.... jeśli chodzi o nogi i części mechaniczne to staram sięrealizować projekt według wstępnych szkiców(tzn. uczymać go w tym charakterze)..i takie mi odpowiadają.....przynajmniej taki efekt chciałem osiągnąć.... a jeśli chodzi o włosy to jest modyfikator \"fur\".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 a i jeszcze jedno..jak mam się skontaktować z Moderatorem ,czy mój projekt przetrwał.....chciałbym wiedzieć..czy ktoś może mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 Witam :) kliknij na nick Gothama wyswietli ci sie info o nim i u gory po lewej bedizesz mial cosik takiego jak Send U2U klikasz i wysylasz do niego info :) on ci odpisuje i widzisz w prawym gornym rogu tam gdzie jest data info ze jestes zalogowany itd inofo ze ci odpisal :) Coraz fajniej wyglada twoj modelik :) -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 dziękujęjużsię skontaktowałem...mogę kontynuować[rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH RYSUNKAMI...w dziale RYSUNKI założyłem na nowo post z moimi rysunkami...jeśli przedtem coś się nie ładowało...to teraz już powinno....[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 [wow]uuu... moze sie powtarzam, ale zapowiada sie faktycznie CIEEEEZKA bitwa... bardzo ladne szkice... a modelling... hmmm... duzo szczegolikow (pierwsze skojarzenie - wspomnienie dziecinstwa - LEGO Technic :P) hmmm... skoro juz robisz taki dokladny model, to czy nie byloby warto zrobic tych czesci machanicznych delikatnie wygladzonych? bo teraz to jakos tak kwadratowato wyglada... moze sprobuj zagescic siatke na brzegach albo pobawic sie waga wierzcholkow... :) pozdroofki (GDANSK RLZ [piwo]) powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 mam tu dwa nowe obrazki...cały dzień na zajęciach..mało to pociągnąłem...ale zawsze trochę...jeszcze cała noc przede mną..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2003 i jeszce jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 no to siędziś zasiedziałem..Boże czwarta godzina....jak ja rano wstanę..no nic wysyłam to co nowe... zacząłem modelować tors...ale chyba źle to robię(chyba na łaty się przerzucę...)jak ktośzna dobry sposób na modelowanie głowy i człowieka to proszęo kontakt...[rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 tors z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 tors z tyłu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 no i po zagęszceniu siatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 i tył po zagęcszczeniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 i jeszce tylko w modelu umieszcony(ehh te kości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 2 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Jak dla mnie świetnie. Nie mam nic do zarzucenia. Nawet szybko ci to idzie :) Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 pomysl (koncepcja) jest chory(a), przez co zaj*****y(a) :) a co do modelowania glowy - box-modelling (a raczej plane-modelling), patrz ----> Joann of Arc tutorial (nie pamietam niestety adresu:() pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YrC Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 to jest jeden z najlepszych tutoriali o modelowaniu czlowieka: http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/max/joanofarc/joanmenu.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 W rzeczy samej bardzo szybko ci idzie heh i podobają mi sie te wlosy na ogonie mzoes zpowiedziec jak zrobiłem te wloski czy uzyłem plugina czy sam robiłes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 no jesli chodzi o tors to sie nic nie doczepie :]...niezle Ci to idzie :)...jedynie co mnei intryguje to te sprezynky na tych mechanicznych nogach...czy nie sa one za male aby utrzmac taka machine?? moze tam bedzie jescze jakas belka czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 ok dzięki wezmę to pod uwagę Pablo..(dziękuję też zalink do tutoriala...bardzo przydatny...właśnie modeluję głowe...pzreślę pierwsze kroki.... a co do torsu to jest do D... jak będę miał czas to wymodeluję coś lepszego.....[hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 i jeszce bardziej aktualne.... teraz spadam wrócę za 2 godz.....[papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2003 to trochę bardziej czasochłonne, ale zdecydowanie lepsze niż modelowanie z boxów..... tors chyba też tak zrobię...denerwuje mnie ten który jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi