polka dot Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 witam ponownie ;) w zwiazku z tym ze mazda odeszla w zapomnienie a auto jakies w wipie miec trzeba, zaczalem robic pojazd podany w tytule, a prezentuje sie on nastepujaco: narazie nie za dokladnie, poprawie bledy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 teraz efekty pracy wrzucaj na ftp albo nagrywaj na cd :D narazie pracka spoo0x :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daysleeper Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 dla mnie to wszystko czarna magia...widzę jak jeszcze wiele mi brakuje..Czuję że mój nissan utonie.Chyba nie wziąłem się za to tak jak powinienem:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 ile ty prac robisz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 no bardzo ladnie, mazdy szkoda, ale ten tez sie ladnie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Kome rozwalasz mnie :). Co ty robisz z moja glowa ;)? Alfka jak narazie spox ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajebiosus Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 masssssa komecik dzieki za dzisiejsze rady a alfa jest spoxik wiesz jeszcze pare korepetycji i powoli cie bede gonil ;) szkoda ze mazda utonela bo zapowiadala sie zajeb...... ja teraz cos kombinuje jak bedziesz wolny to wpadnij porzezbimy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 KLICEK - teraz juz nie musze bo mam nowy dysk, ale nie zaszkodzi ;) Daysleeper - bedzie dobrze ;) przegladaj tutki Marcin - 2 :P chudy - dzieki ;) Knysha - nic nie robie z Twoja glowa :P dzisiaj wpadnie update ;) dzieki za posty :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 na pewno 2 prace?? -puszki -wnetrze retro -Gta i jeszcze w sygnaturce masz Mazde :) nagraj na cdrw zebys nie zgubil, nie jestem pewien ale te dyfuzory na dole czy jak tot am sie nazywa (te skrzydelka) sa chyba za krotkie, na zdjeciu (:P) wyglada troszku inaczej, ale jak powiesz ze dobrze sa to looz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 taki mini update zeby nie bylo ze sie opieprzam ;) jeszcze wszystko nie spasowane do konca ale na to tez przyjdzie czas ;) zaraz siatka dla koneserow bedzie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 maly balagan kolo slupka, ale bug sie nie robi wiec jest ok... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Tak patrze sobie na to zdjatko i wydae mi ze nadkola sa za blisko przodu. Ale to moze wina ujecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Fajne Fajne ... pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 wydaje mi sie ze zeberka w grillu sa grubsze i "mniejsze" ale jakos bardziej wypelniaja grill w oryginale, nie wiem czemu mam takie wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Ja tesz tak chce :S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 witam ;) kurcze duzo czasu zajelo mi przejscie ze stanu ostatniego updata do stanu aktualnego ale chcialem sie przylozyc (chociaz i tak pewnie tego nie zauwazycie :P). listwa pod drzwiami nie jest jeszcze do konca wymodelowana wiec na nia uwagi nie zwracajcie. aha i jezeli macie jakies zastrzezenia co do proporcji czy dlugosci / wielkosci poszczegolnych elementow (jak to mialo miejsce dwukrotnie) to mowie odrazu ze robie w 99% zgodnie z blueprintami ktore sa w 100% zgodne ze zdjeciami ;) pozdrawiam i prosze o komenty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 podoba mi sie to w tym ze sie do tego bardzo przykladasz az milo sobie na takie cudenko popatrzec czekam na wiecej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 baaaaaardzo piękne autko jak wiele włoskich modeli podoba mi się że je robisz i liczę na piękne rendery w ciekawych scenkach życzę miłej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Bardzo ładnie tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 zostaly tylko szyby, pare rowkow i body gotowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 proba lakieru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 kolejny test ;) nabazgrajcie cos zebym mial co czytac po szkole :) ps. kocham moją dziewczyne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 no niepowiem jak zawsze dobrze :D pozdro i powodzenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 hyhy szkoda tej mazdy :) znowu sie zacznie :) nowy dysk :) i nowe prace. hyh bedzie znowu ze 4 :) i nie pokonczone ;) hehe no nawet fajnie tylko ten lakierek taki za bardzo wypastowany ;>. hmm ale pozatym w wylocie z nadkola. no jest maly on :) hyhyh .Pozdro 4all :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 hmm dzrwi sa krzywe :) zapewne troche zle chamfere albo ta wneka na klamke psuje troche. hmm slupek tylny taki kwadratowy :) moze ma taki byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 ale lakier musisz dopracowac do wloskiego rosso :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 maly update ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 staszek szybki jest ... :) no no dlamnie najs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 staszek szybki jest ... :) Hehehe ;). Kome - rozwalasz mnie. Robisz modele w takim tempie, ze brak mi slow ;). Co ty robisz z moja glowa ?! Hehe ;). Pracuj dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 hihi nice :) hhee tylko zebys se zapisal ten plik na cd :) i zabunkrowal bo szkoda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 witam ;) spozniony update bo nie mam na chacie neta chwilowo (?) ale to nie znaczy ze macie nie pisac komentarzy :P sory ale nie mialem rano czasu na render to wrzucam screena: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Bardzo ładnie ci idzie tylko uszczelke z tyłu musisz dokończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 hehehe... no fajne, fajne... ciekawe tylko czy skonczysz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 kryhas > uszczelka konczy sie razem z dzwiami, popatrz na zdjecia :> mam render, ale cos sie bugi od swiatla zrobily ale niewazne. za jakis dzien lub dwa wrzuce gotowy tyl i przyjdzie czas na reszte detali, potem kola ;D wnetrze tez bede robil ale nie bedzie mi sie chcialo do niego przykladac nie bedzie renderow ze srodka wiec nie ma sensu - chodzi o to zeby byly widoczne krztalty na renderach ;) piszcie cos wiecej prosbaaa ;) ps. dzieki mojej kochanej niuni przezucam sie z maxa 5 na 7 :D i teraz bedzie szlo lepiej i szybciej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Miałes racje, zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 nie chcialo mi sie modelowac to sie pobawilem w materialy: chromy musze poprawic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B1942 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 jestem nowy ale ten render mnie rozwalil //respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 No Niezłe cacKo :) Ale Mugł Byś pokazać siatke bo mi się bardzo podoba ....:] Jak pokażesz siatke oceniamy daliej ;) A tak wogule to spox jak wymodelujesz koła to daj je zanim zamontujesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 skad masz taki lakier ? :) a pozatym cos nie tak z tylnym nadkolem (pod skosem jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 siatka i kolejne updaty beda w poniedzialek ;) .:qba:. mozesz zaznaczyc na obrazku o co Ci dokladnie chodzi? pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 boże kome co ty ze mną robisz / niemoge normalny wypas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 no to samo dzieje się ze mną hindusxxx'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 bez komentarza... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 bedziesz robil wnetrze?? no a model jak zwykla super;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 tylko te felgi obciachowe... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 master kiełbaster a ty w ogóle to znasz się na samochodach kurde KOME no wszystko tu jest tak wypasione że brak słów alusy są spox i SUPER no nie mogę jak i cały modelik, tylko jedno, wydaje mi się że coś mieszałeś w lakierni a według mnie ten lakier co był wcześniej był po prostu idealny do ALFY a ten wygląda jak barszcz czerwony zabielany śmietaną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 No super, felgi- super, ale żeby nie było to poprzedni lakier też bardziej mi sie podobał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 kome mała prośba: pokaż render; na którym wszystkie chromy sa takie jak na felgach; p.s. modelik wypas ale masz szpare przy tylnej szybie u góry między uszczelką a karoserią; kolorek rzeczywiscie wczesniejszy byl lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 jest fajnie ale wolalem poprzedni lakier:) (czyt.kolor) bo lakier jako ustawienia w sam raz, rozmyty jak trzeba i "ziarnisty". wazne ze nie wyglada jak pomalowane lustro:) rozmyj troche odbicia chromu czy daj moze bumpa z noise jak umiesz zeby imitowalo mikro zarysowania . co do felg obleca chociaz ja mam troche inny gust:) POZDROO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 witam Was :D po krotkiej przerwie z braku neta powracam :) co do lakieru to dwie jest taki sam ale na ostatnim renderze jest oswietlony zwyklym bialym skajlajtem a na wczedniejszym to jest hdri a poza tym to ten byl troszeke rozjasniony w ph bo za ciemno wyszlo ponizej macie oryginal. felgi moze beda inee a co do modelu to beda poprawki i wnetrze tez bedzie ale takie prowizoryczne ze wzgledu na to ze komp mi nie wyrabia pozyczam ram skad tylko moge a renderow ze srodka i tak nie bedzie chodzi mi tylko o same ksztalty zeby bylo widac przez te szyby no to tyle puki co ;) wielkie dzieki za posty! pozdroo! ps. tamten lakier jednak byl inny :P cos skombinuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi