Gość Mezon Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Witam! W 3DS kursor chodzi mi o połowę wolniej niż w oknach windowsowych i innych programach... Może to doprowadzić do szału (brakuje podkładki pod mysz). Może ktoś wie jak ten problem rozwiązać?? Z góry dziękuję za pomoc. (Właściwie to jest VIZ)
Marcin Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 moze masz jakis starownik do myszy ... program z profilami programow ... nie wiem w opcjach myszy sprwawdz ... wes wszystko na default ...
MareG Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 albo odinstaluj sterowniki całkowicie i sprawdź - przecięcna mysz z trzecim rolko/przyciskiem jest obsługiwana przez system i program - prawidłowo.
Piotr Dobosz Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 ja nie wiemL:( ale mam ten sam problem:(
Gość Mezon Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 nie pomogła reinstalka driverów do myszy :( Mysz to Logitech z kółkiem i 3 guzikami....) Można się załamać.
kozioo Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Miałem ten sam problem (także logitech) i pomogła deinstalacja driverow myszy i instalacja najnowszych ze strony producenta.
SansSerif Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 a mi pomogl format :] drivery logitecha sa do bani. xp sam rozpoznaje mysz i te drivery sa najlepsze.
uncle Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 ja mam logitecha i na driverach orginalnych wsio ok;o
Salvator Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 nom, też mam logitecha, i jakoś łaził na maxie bez problemów chociaż guzików to ma tyle, że się w nich gubię ;]
kozioo Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Ja teraz mam na sterach logitecha, ale wylaczylem z autostartu "i-toucha". To chyba on najczesciej robi takie psikusy:>
Luke3D Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 A może trza znaleść i zainstalować inne sterowniki
MareG Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 nie pomogła reinstalka driverów do myszy :( Mysz to Logitech z kółkiem i 3 guzikami....) Można się załamać. A po deinstalacji to z rejestru to kolega zapomniał usunąć wpisów zapewne? Same się wszystkie nie usuną wbrew zapewnieniom deinstalatora! Wyczyścić rejest ze wszystkiego, co dotyczy myszy Logitecha w CurrentUser/Software oraz w LocalMachine/Software -> potem instalować świeże drajwy np. sprawdzone MouseWare 9.79.1 (póki co takich używam)... Albo nie instalować żadnych - jak wspomniał Szeryf - windowsowe są wystarczające, chociaż dla nowszych myszy Logitecha polecam zainstalować MouseWare - chodzi naprawdę płynniej szczególnie po zwiększeniu PS2 Report Rate do 200
Virk Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 u mnie pojawil sie ten sam problem przy instalacji nowych sterow logitech'a. faktycznie iTouch robi sobie jaja ale w moim przypaku jest w panelu MouseWare opcja wylaczenia akceleracji w programach, teraz jest gut
Rekomendowane odpowiedzi