Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

W 3DS kursor chodzi mi o połowę wolniej niż w oknach windowsowych i innych programach... Może to doprowadzić do szału (brakuje podkładki pod mysz). Może ktoś wie jak ten problem rozwiązać?? Z góry dziękuję za pomoc.

(Właściwie to jest VIZ)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moze masz jakis starownik do myszy ... program z profilami programow ... nie wiem

w opcjach myszy sprwawdz ... wes wszystko na default ...

Napisano

albo odinstaluj sterowniki całkowicie i sprawdź - przecięcna mysz z trzecim rolko/przyciskiem jest obsługiwana przez system i program - prawidłowo.

Napisano

nie pomogła reinstalka driverów do myszy :( Mysz to Logitech z kółkiem i 3 guzikami....) Można się załamać.

Napisano

Miałem ten sam problem (także logitech) i pomogła deinstalacja driverow myszy i instalacja najnowszych ze strony producenta.

Napisano

a mi pomogl format :]

drivery logitecha sa do bani. xp sam rozpoznaje mysz i te drivery sa najlepsze.

Napisano

nom, też mam logitecha, i jakoś łaził na maxie bez problemów chociaż guzików to ma tyle, że się w nich gubię ;]

Napisano

Ja teraz mam na sterach logitecha, ale wylaczylem z autostartu "i-toucha". To chyba on najczesciej robi takie psikusy:>

Napisano
nie pomogła reinstalka driverów do myszy :( Mysz to Logitech z kółkiem i 3 guzikami....) Można się załamać.
A po deinstalacji to z rejestru to kolega zapomniał usunąć wpisów zapewne?

Same się wszystkie nie usuną wbrew zapewnieniom deinstalatora! Wyczyścić rejest ze wszystkiego, co dotyczy myszy Logitecha w CurrentUser/Software oraz w LocalMachine/Software -> potem instalować świeże drajwy np. sprawdzone MouseWare 9.79.1 (póki co takich używam)...

Albo nie instalować żadnych - jak wspomniał Szeryf - windowsowe są wystarczające, chociaż dla nowszych myszy Logitecha polecam zainstalować MouseWare - chodzi naprawdę płynniej szczególnie po zwiększeniu PS2 Report Rate do 200

Napisano

u mnie pojawil sie ten sam problem przy instalacji nowych sterow logitech'a. faktycznie iTouch robi sobie jaja ale w moim przypaku jest w panelu MouseWare opcja wylaczenia akceleracji w programach, teraz jest gut