Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czolem,

Painkiller idzie do kiosków, to moge cosik pokazac:)

W projekcie siedzialem 3 miesiące, z czego tak naprawde 2,5 poświęciłem na malowanie czegoś czego nie moge teraz pokazać, reszta to pomaganie chłopakom.

Tak więc wypłodziłem tego nie za wiele.Narazie karty tarota , concepcik, potem dorzuce kilka texturek.

hstealer.jpgfear.jpg

demon.jpghregen.jpg

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

aregen.jpgrebirth1.jpg

I te które nie weszły do gry:

unused3.jpgunused2.jpg

unused1.jpg

I concepcik ostatniego bossa:

alastor18.jpg

Dodam tylko ze tempo było zabójcze :) Ostatnie 48h to testy, bugfixowanie, masa roboty o której wole sobie nie przypominac ;)

Napisano

świetne:) masz niepowtarzalny czysty styl, bardzo mi sie podoba, gratulacje boss laduje na tapecie :):):)

Napisano

Z kart tarota swietne są 1,2,4. Reszta mi srednio lezy, postacie i obiekty wcisniete jakby na sile do karty. A bossu boski!

Napisano

na kartach fajnoasto teksturki wyglądają no a boss wymiata jak zawsze pikna robota :D

pozdr

giorgione

Napisano

Pierzak to jest polska gra komputerowa a co do pracek to bossik wypas a karty średnio mi się podobają ale ogólnie mi się podoba

pozdro

Napisano

Tiger1313 -> aż miło żyć ze świadomością, że Tiger1313 pracował przy Painkiller`ze :).

Prace wspaniałe, karty mają swój klimat dzięki tym stonowanym kolorom (z czego "fear" mnie najbardziej użekło; biedny wychudzony dziadyga siedzi skulony z mętnymi oczami czekając w strachu na nieznane (sic!)), a co do boss`a to również super (mi tylko coś ten nosek nie pasuje :P).

Gratuluję i życzę owocnych przyszłych projektów :)

Little-ninja -> widzę, że podobne zdania mamy :)

Napisano
  • Autor

No z kartami to byla taka historia ze przyszedl do mnie adrian i powiedzial ze trzeba je zrobic szybko.W zasadzie poszło na nie okolo 5 dni, z czego 3 na wymiane tych nieuzytych w grze w maratonie 5godzinnym na noc przed ostatecznym terminem oddania gry :) w miedzyczasie dochodzila masa innej roboty, troche textur ktore niedlugo zarzuce, poprawianie starych textur pod BOHa i testowanie.

Dlatego z kart srednio zadowolony jestem, no poza 1,2,4, ktore byly bardziej malowane, przy reszcie nie bylo juz na to czasu.

Napisano

To kiedy moge wziasc 20zl w zeby i pomaszerowac do kiosku :)? Tiger1313 - wszystko jest gites, ale ... bossik wymiata :). Pzdr

Napisano

O ile karty sa (imho) po prostu fajne to boss jest PRZEPIEKNY !!!

Milo popatrzec na prace utalentowanych ludzi.

Rewelacja

Pozdrawiam

Napisano

jestes dla mnie geniuszem Tiger :)

az sobie kupie te gre coby ci wpadlo do kieszeni pare groszy wiecej za takie szliczne kartki (szcegolnie 1st cztery). taaa, a bossik rzadzi, cudo, nie ma co. pzdr.

Napisano

łoj, śliczne,

bardzo mi ten styl odpowiada ;)

z kart szczegolnie 1,2,4

potworek też wspaniały!

Napisano

trzecia karta na maxa do bani, czwarta rządzi i dla mnie nawet mocniejsza jest niż boss ,choć i jemu nie brakuje nic do szczęścia.Świetne tekstury i motywy na krawędziach kart:)

Napisano

Niesamowite... Wszystkie karty przyciagaja wzrok, chociaz moze nie wszystkie po rowno... Ale ten Boss... calkowicie zasluzone ahy i ohy :>

Napisano

odrazu widać talent, bez zbędnych słów...prace FULL WYPAS!!! :]

Napisano

Super te karty ,a swoją drogą ciekawe czy Painkiller odniesie sukces?? ;)

Napisano

hehe tygrys zaczyna być modny ... widziałem stary książkę w empiku z twoją okładeczką, kurka świat jest mały; szkoda że w środku nie robiłeś też ilustracji ....

powyższych prac nie ma za bardzo co komentować ... dobre sa jak zwykle :)

Napisano

Tiger, wiesz co sadze o Twoim talencie, to jest kolejny dowod ze sie nie mylilem, po prostu tylko patrzec i podziwiac...i uczyc sie;

boss wymiata

pzdr

Napisano

Wow. Możesz konkurować z Mullinsem. Ja chyba zajmę się pasieniem owieczek lub hodowlą jedwabników :o

Napisano

Ano, kapelusze z głów.

Tylko że... Nie podobny on do Alastora... ;p