Napisano 7 Grudzień 200420 l Czolem, Painkiller idzie do kiosków, to moge cosik pokazac:) W projekcie siedzialem 3 miesiące, z czego tak naprawde 2,5 poświęciłem na malowanie czegoś czego nie moge teraz pokazać, reszta to pomaganie chłopakom. Tak więc wypłodziłem tego nie za wiele.Narazie karty tarota , concepcik, potem dorzuce kilka texturek.
Napisano 7 Grudzień 200420 l Autor I te które nie weszły do gry: I concepcik ostatniego bossa: Dodam tylko ze tempo było zabójcze :) Ostatnie 48h to testy, bugfixowanie, masa roboty o której wole sobie nie przypominac ;)
Napisano 7 Grudzień 200420 l świetne:) masz niepowtarzalny czysty styl, bardzo mi sie podoba, gratulacje boss laduje na tapecie :):):)
Napisano 7 Grudzień 200420 l Z kart tarota swietne są 1,2,4. Reszta mi srednio lezy, postacie i obiekty wcisniete jakby na sile do karty. A bossu boski!
Napisano 7 Grudzień 200420 l na kartach fajnoasto teksturki wyglądają no a boss wymiata jak zawsze pikna robota :D pozdr giorgione
Napisano 7 Grudzień 200420 l Pierzak to jest polska gra komputerowa a co do pracek to bossik wypas a karty średnio mi się podobają ale ogólnie mi się podoba pozdro
Napisano 7 Grudzień 200420 l ten boss mnie rozwalil. Normalnie czuje jego sile i az sie boje!. Bravo.
Napisano 7 Grudzień 200420 l Tiger1313 -> aż miło żyć ze świadomością, że Tiger1313 pracował przy Painkiller`ze :). Prace wspaniałe, karty mają swój klimat dzięki tym stonowanym kolorom (z czego "fear" mnie najbardziej użekło; biedny wychudzony dziadyga siedzi skulony z mętnymi oczami czekając w strachu na nieznane (sic!)), a co do boss`a to również super (mi tylko coś ten nosek nie pasuje :P). Gratuluję i życzę owocnych przyszłych projektów :) Little-ninja -> widzę, że podobne zdania mamy :)
Napisano 7 Grudzień 200420 l Autor No z kartami to byla taka historia ze przyszedl do mnie adrian i powiedzial ze trzeba je zrobic szybko.W zasadzie poszło na nie okolo 5 dni, z czego 3 na wymiane tych nieuzytych w grze w maratonie 5godzinnym na noc przed ostatecznym terminem oddania gry :) w miedzyczasie dochodzila masa innej roboty, troche textur ktore niedlugo zarzuce, poprawianie starych textur pod BOHa i testowanie. Dlatego z kart srednio zadowolony jestem, no poza 1,2,4, ktore byly bardziej malowane, przy reszcie nie bylo juz na to czasu.
Napisano 7 Grudzień 200420 l To kiedy moge wziasc 20zl w zeby i pomaszerowac do kiosku :)? Tiger1313 - wszystko jest gites, ale ... bossik wymiata :). Pzdr
Napisano 7 Grudzień 200420 l O ile karty sa (imho) po prostu fajne to boss jest PRZEPIEKNY !!! Milo popatrzec na prace utalentowanych ludzi. Rewelacja Pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200420 l jestes dla mnie geniuszem Tiger :) az sobie kupie te gre coby ci wpadlo do kieszeni pare groszy wiecej za takie szliczne kartki (szcegolnie 1st cztery). taaa, a bossik rzadzi, cudo, nie ma co. pzdr.
Napisano 7 Grudzień 200420 l łoj, śliczne, bardzo mi ten styl odpowiada ;) z kart szczegolnie 1,2,4 potworek też wspaniały!
Napisano 8 Grudzień 200420 l trzecia karta na maxa do bani, czwarta rządzi i dla mnie nawet mocniejsza jest niż boss ,choć i jemu nie brakuje nic do szczęścia.Świetne tekstury i motywy na krawędziach kart:)
Napisano 8 Grudzień 200420 l Niesamowite... Wszystkie karty przyciagaja wzrok, chociaz moze nie wszystkie po rowno... Ale ten Boss... calkowicie zasluzone ahy i ohy :>
Napisano 8 Grudzień 200420 l Super te karty ,a swoją drogą ciekawe czy Painkiller odniesie sukces?? ;)
Napisano 8 Grudzień 200420 l z kart dla mnie najlepsza jest 2, a boss naprawde bosski, nie ma do czego sie przyczepic
Napisano 8 Grudzień 200420 l hehe tygrys zaczyna być modny ... widziałem stary książkę w empiku z twoją okładeczką, kurka świat jest mały; szkoda że w środku nie robiłeś też ilustracji .... powyższych prac nie ma za bardzo co komentować ... dobre sa jak zwykle :)
Napisano 8 Grudzień 200420 l Same slawy na forum :] No no... Painkillera juz mam, czas zakupic dodatek :]
Napisano 9 Grudzień 200420 l Tiger, wiesz co sadze o Twoim talencie, to jest kolejny dowod ze sie nie mylilem, po prostu tylko patrzec i podziwiac...i uczyc sie; boss wymiata pzdr
Napisano 9 Grudzień 200420 l Wow. Możesz konkurować z Mullinsem. Ja chyba zajmę się pasieniem owieczek lub hodowlą jedwabników :o