Cpt.Obvious Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Czolem, Painkiller idzie do kiosków, to moge cosik pokazac:) W projekcie siedzialem 3 miesiące, z czego tak naprawde 2,5 poświęciłem na malowanie czegoś czego nie moge teraz pokazać, reszta to pomaganie chłopakom. Tak więc wypłodziłem tego nie za wiele.Narazie karty tarota , concepcik, potem dorzuce kilka texturek.
Cpt.Obvious Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 I te które nie weszły do gry: I concepcik ostatniego bossa: Dodam tylko ze tempo było zabójcze :) Ostatnie 48h to testy, bugfixowanie, masa roboty o której wole sobie nie przypominac ;)
Fr3d3k Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 no nic... trza isc jutro do sklepu .. Ten bossik daje rade!
eol Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 świetne:) masz niepowtarzalny czysty styl, bardzo mi sie podoba, gratulacje boss laduje na tapecie :):):)
leander Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Z kart tarota swietne są 1,2,4. Reszta mi srednio lezy, postacie i obiekty wcisniete jakby na sile do karty. A bossu boski!
giorgione Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 na kartach fajnoasto teksturki wyglądają no a boss wymiata jak zawsze pikna robota :D pozdr giorgione
spike Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Pierzak to jest polska gra komputerowa a co do pracek to bossik wypas a karty średnio mi się podobają ale ogólnie mi się podoba pozdro
mnemon Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 karty ciekawe, ale boss to normalnie rządzi:)
Pionier Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 ten boss mnie rozwalil. Normalnie czuje jego sile i az sie boje!. Bravo.
Leru Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 Tiger1313 -> aż miło żyć ze świadomością, że Tiger1313 pracował przy Painkiller`ze :). Prace wspaniałe, karty mają swój klimat dzięki tym stonowanym kolorom (z czego "fear" mnie najbardziej użekło; biedny wychudzony dziadyga siedzi skulony z mętnymi oczami czekając w strachu na nieznane (sic!)), a co do boss`a to również super (mi tylko coś ten nosek nie pasuje :P). Gratuluję i życzę owocnych przyszłych projektów :) Little-ninja -> widzę, że podobne zdania mamy :)
Cpt.Obvious Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 No z kartami to byla taka historia ze przyszedl do mnie adrian i powiedzial ze trzeba je zrobic szybko.W zasadzie poszło na nie okolo 5 dni, z czego 3 na wymiane tych nieuzytych w grze w maratonie 5godzinnym na noc przed ostatecznym terminem oddania gry :) w miedzyczasie dochodzila masa innej roboty, troche textur ktore niedlugo zarzuce, poprawianie starych textur pod BOHa i testowanie. Dlatego z kart srednio zadowolony jestem, no poza 1,2,4, ktore byly bardziej malowane, przy reszcie nie bylo juz na to czasu.
Knysha Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 To kiedy moge wziasc 20zl w zeby i pomaszerowac do kiosku :)? Tiger1313 - wszystko jest gites, ale ... bossik wymiata :). Pzdr
Martin Day Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 O ile karty sa (imho) po prostu fajne to boss jest PRZEPIEKNY !!! Milo popatrzec na prace utalentowanych ludzi. Rewelacja Pozdrawiam
dirty Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 jestes dla mnie geniuszem Tiger :) az sobie kupie te gre coby ci wpadlo do kieszeni pare groszy wiecej za takie szliczne kartki (szcegolnie 1st cztery). taaa, a bossik rzadzi, cudo, nie ma co. pzdr.
dawid Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 łoj, śliczne, bardzo mi ten styl odpowiada ;) z kart szczegolnie 1,2,4 potworek też wspaniały!
smart Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 trzecia karta na maxa do bani, czwarta rządzi i dla mnie nawet mocniejsza jest niż boss ,choć i jemu nie brakuje nic do szczęścia.Świetne tekstury i motywy na krawędziach kart:)
Neverwhere Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Niesamowite... Wszystkie karty przyciagaja wzrok, chociaz moze nie wszystkie po rowno... Ale ten Boss... calkowicie zasluzone ahy i ohy :>
La R Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 odrazu widać talent, bez zbędnych słów...prace FULL WYPAS!!! :]
Georgas Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Super te karty ,a swoją drogą ciekawe czy Painkiller odniesie sukces?? ;)
misiekhc Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 z kart dla mnie najlepsza jest 2, a boss naprawde bosski, nie ma do czego sie przyczepic
Nieszpor Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 chyba pojde sie zaopatrzyc w painkillera coby tego bossa zobaczyc :).
dzudzu Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 hehe tygrys zaczyna być modny ... widziałem stary książkę w empiku z twoją okładeczką, kurka świat jest mały; szkoda że w środku nie robiłeś też ilustracji .... powyższych prac nie ma za bardzo co komentować ... dobre sa jak zwykle :)
3rdtrek Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Same slawy na forum :] No no... Painkillera juz mam, czas zakupic dodatek :]
gogo_20 Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 ech ładniutkie to to :D; nic wiecej nie trzeba dodoawać...
thud Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Tiger, wiesz co sadze o Twoim talencie, to jest kolejny dowod ze sie nie mylilem, po prostu tylko patrzec i podziwiac...i uczyc sie; boss wymiata pzdr
Aduch Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Wow. Możesz konkurować z Mullinsem. Ja chyba zajmę się pasieniem owieczek lub hodowlą jedwabników :o
ReflectVision Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 niezle nauczysz mnie tak rysowac ?:)
brite Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Ano, kapelusze z głów. Tylko że... Nie podobny on do Alastora... ;p
Rekomendowane odpowiedzi